Kiakad a cukiságfaktor: így nézett ki a hétévesen vízben fagyoskodó Kapás Boglárka - fotók

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok Japán, Kapás Boglárka, úszás, 2021.07.27.
Tokió, 2021. július 27. Kapás Boglárka a női 200 méteres pillangóúszás előfutama után a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. július 27-én. Kapás Boglárka az ötödik helyen jutott az előfutamból a július 28-i elődöntőbe. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Az olimpiai bronzérmes úszó, Kapás Boglárka rendre meglepi a rajongóit egy-egy fotóval a mindennapjairól. A klasszis sportoló ezúttal visszautazott az időben, és gyerekkori emlékéről oszott meg egy poszot. A kiváló sportoló már akkor is imádta a vizet, még az sem tántoríthatta el, hogy nem volt éppen meleg a víz.

"Mostanában nosztalgikus kedvemben vagyok.

Ezeken éppen kb 7 évesen fagyoskodom egy parajdi patak vizében, dehát egy úszót semmivel sem lehet visszatartani a víztől"

- írta a képek mellé Kapás Boglárka.

Az olimpiai bronz- valamint Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes úszótársa, Kenderesi Tamás szerint az évek alatt semmit nem változott az úszónő.

- írta a bejegyzéshez Kenderesi. Kapás Boglárka válasza sem maradt el. "Nem is mert hosszabb a hajam."