Vágólapra másolva!
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő FC Barcelona holland támadója, Memphis Depay az egyik edzés utáni fotózkodás közben mindenkit meglepett. A válogatott klasszis elkérte a telefonját az egyik rajongójától, majd elhajtott az autójával.

A folyamatos sérülések miatt nincs könnyű helyzetben Memphis Depay, aki a Barcelona legutóbbi tíz meccséből nyolcat kihagyott, utolsó gólját pedig november 27-én szerezte. A 27 éves játékos ennek ellenére

nem vesztette el a humorérzékét, és ezt be is bizonyította az egyik edzés után.

Memphis Depay nem vesztette le a humorérzékét Forrás: Twitter

Amikor a csatár éppen távozni készült a Barcelona tréningjéről, az ilyenkor megszokott módon egy pár szurkoló érkezett az edzőpálya helyszínére, hogy fotókat készítsenek a kedvenceikkel. A jó hangulatban távozó Depay megállt, és leengedte az autója ablakát, hogy teljesítse a szurkolók kérését. Ám ekkor jött a meglepetés.

Depay ugyanis az egyik jelenlévő rajongótól elkérte a telefont, aki arra gondolva, hogy a csatár jobb fotót szeretne készíteni, a szurkoló nem habozott odadni. Azonban a holland a fotózás helyett intett a kezével, és elhajtott.

Depay természetesen csak megviccelte a drukkert, egy másik kameraállásból jól látszik, hogy szinte azonnal megállt, és visszaadta a telefont a meglepett rajongónak.

Mindenesetre a holland támadó jót mulatott a saját viccén.