Gyönyörű bombanők társaságában szórakozott a tengerparton Neymar - fotó

Football / Brazil vs Japan S SPO sports soccer Junior Jr Jr. Horizontal FOOTBALL
Neymar JR (Neymar da Silva Santos Júnior) of Brazil reacts in the second half during the Kirin Challenge Cup 2022 friendly match against Japan at National Stadium in Tokyo on June 6, 2022.( The Yomiuri Shimbun ) (Photo by Keita Iijima / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain brazil szupersztárja, Neymar jelenleg Miamiban tölti a szabadságát a barátnője és a testvére társaságában.

A PSG klasszisa az Egyesült Államokban tartózkodik, a nyaralásra gyönyörű barátnője, Bruna Biancardi, valamint testvére, a szintén szemrevaló Rafaella kísérte el. A brazil támadó legutóbb decemberben mutatkozott nyilvánosság előtt a párjával, aki ezúttal falatnyi fekete bikiniben élvezte a napsütést.

A The Sun megírta, hogy a trió az előkelő Baoli Miamiban vacsorázott, ahol csatlakozott hozzájuk Neymar brazil csapattársa, Arthur Melo is.

A hosszú és fárasztó klubidény után Neymar két barátságos meccset játszott júniusban a brazil válogatott színeiben. A Dél-Korea ellen 5-1-re megnyert meccsen kétszer talált be tizenegyesből, míg a japánok elleni találkozót is az ő, büntetőből szerzett gólja döntötte el.