Egy mázsáról kezdi a fogyókúrát az Interbe visszatérő belga sztár

Chelsea v Liverpool - Carabao Cup Final Carabao Cup Chelsea vs Liverpool Soccer Sunday 27th February 2022 Horizontal FINAL FOOTBALL LEAGUE CUP
Romelu Lukaku of Chelsea gestures during the Carabao Cup Final between Chelsea and Liverpool at Wembley Stadium, London on Sunday 27th February 2022. (Photo by Federico Maranesi/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Kőkemény edzések és diéta vár Romelu Lukakura, az olasz bajnoki ezüstérmes Interhez visszatérő belga csatárra, akinek egy kissé elszaladt a súlya a vakáció alatt.

A 29 éves csatár talán a válogatottságai számát célozta meg kilóban, és nagyon közel járt a sikerhez. A 102-szeres belga válogatott támadó ugyanis 101 kilóval mért be az Inter edzőtáborában.

Jó hangulatban kezdődött a felkészülés:

A szakvezetés azonnal akcióba lendült: állandó masszőre mellett, az Inter dietetikusára is nagy feladatok várnak, akinek össze kell állítania egy olyan étrendet, amivel a súlyából veszít, de az erejét megtarthatja a csatár. És persze edzés, edzés, edzés, majd a tréningek végén irány a -160 fokos krioterápiás hidegkamra.

Lukakunak augusztus 16-ra kell visszanyernie versenysúlyát, aznap játssza ugyanis első bajnoki meccsét az Inter az újonc Lecce otthonában.

Érdekesség, hogy Lukaku válogatottbeli csapattársa, Eden Hazard is hasonló állapotban szokta megkezdeni a felkészülést a Real Madridban.