Vágólapra másolva!
Az olimpiai bronzérmes úszó, Kapás Boglárka igazán szívszorító fotó posztolt a közösségi oldalán. A jelenleg is zajló Európa-bajnokságról lemaradó klasszis - aki a sérülése, korábbi betegsége miatt nem indulhatott - elutazott Rómába, ahol tavaly februárban meghalt tesvéréről is megemlékezett. 

Tavaly december utolsó napján az évértékelő posztjában mesélt arról Kapás Boglárka, hogy élete legnagyobb akadályával kellett megküzdenie, ugyanis meghalt a húga, Vanda. Az úszó testvére több mint egy évvel ezelőtt halt meg, de a tragédiát követően az úszónő nem beszélt a nyilvánosság előtt testvére elvesztéséről, egy fekete-fehér fotóval emlékezett meg akkor róla.

Kapás Boglárka soha nem fogja elfeledni a húgát, Rómában is kapott egy jelet.

"Rómában is találkoztunk" - írta a bejegyzés mellé Kapás Boglárka, amelyen látszik, hogy a hattérben egy Vanda névre elkeresztelt kávézó látható.

A rajongók pedig továbbra is próbálják tartani a lelket az úszónőben.

"Győzelemnek ítélem meg a szelíd mosolyt ,ami nyilván többrétegű, küzdelmek szűlte, és azé' nemes dolog ,mer' a helyes úton jársz, próbálván pozitívumokkal haladni ki a lélekvesztőből, ami mindannyiunknak nagy kihívás. Az idők során egyre megszenteltebb lett ez a mosoly, kvázi kettőtök földöntúli kapcsolata, és mégha a fotó csak fotó is, mégis rajta van ez a lelki arany pecsét.Ne is hagyd hogy, másmilyen legyen" - írta az egyik követő.

"Elkísér az utadon Bogi" - írta egy másik. "Mindig veled lesz!" - bátorította egy újabb rajongója.