Vágólapra másolva!
13 éve tart a Cristiano Ronaldo nemierőszak-botránya, és úgy tűnik, továbbra sem fog véget érni, miután az áldozat, Kathryn Mayorga fellebbezett a bíróságon.

Nem fogadta el a bíróság döntését és

fellebbezést nyújtott be Kathryn Mayorga, aki továbbra is 54 millió fontos (25 milliárd forint) fájdalomdíjat követel Cristiano Ronaldótól

– írja a Sun.

Úgy tűnt, a 13 éve tartó ügyet júniusban lezárják, ám a 36 éves korábbi tanárnő fellebbezett az elutasítási határozat ellen a bíróságnál.

Augusztus 23-án egy egyórás, telefonos beszélgetéssel indul újra a tárgyalás

- írja a Ripost.

Tovább dagad a botrány Cristiano Ronaldo nemi erőszak ügyében Forrás: AFP/Daniel Leal

A szóban forgó botrány 2009. június 13-áig nyúlik vissza: egy vegasi hotelszobában az ötszörös aranylabdás szexuális aktust folytatott Mayorgával, aki utána azt állította, a portugál klasszis megerőszakolta őt.

Ronaldo szerint közös megegyezés után történt az aktus, az áldozat azonban mást állít, azt mondta, hiába szólt többször is a futballistának, hogy hagyja abba, a támadó, állítása szerint, nem állt le. 2010 januárjában befejeződött a nyomozás, miután a felek 275 ezer fontos (130 millió forint) titoktartási szerződést írtak alá, 2019-ben azonban újra előkerült az ügy, miután Mayorga azt állította, az akkori szerződés aláírásakor nem volt ítélőképessége teljes birtokában.