Társoldalunk:

Egy vagyont kénytelen fizetni Jamie Vardy felesége Wayne Rooney feleségének

2022.10.04. 16:31

Rebekah Vardy, a Leicester City angol válogatott csatárának, Jamie Vardynak a felesége a bíróság döntésének értelmében másfél millió fontot (700 millió forintnál is többet) kell, hogy fizessen Coleen Rooney-nak, a ma már edzőként dolgozó Wayne Rooney feleségének.

Az angol sajtóban csak „Wagatha Christie" ügyként emlegetett ügy (a WAG ugye egy mozaikszó, ami a focistafeleségek és barátnők gyűjtőszava angolul) még 2019-ben robbant ki, amikor Rooney neje azzal vádolta meg Rebekah Vardyt, hogy sztorikat szolgáltat előbbi magánéletéről a mindig kíváncsi angol sajtónak.

Rebekah Vardy és Coleen RooneyForrás: AFP/Daniel Leal

Vardy mindent tagadott, sőt bíróság elé vitte az ügyet, ami 2020 májusában ért el a legfelsőbb szintre, de nem a túlbuzgó hölgynek adott most igazat a bíróság, sőt, arra az álláspontra jutott, hogy Rebekah Vardyval szemben megállnak a Rooney által mondottak, pontosabban írottak, hiszen a közösségi oldalain ment neki a „kolléganőnek".

Rebekah Vardynak most ki kell fizetnie Rooney pereskedéssel kapcsolatos költségeinek 90 százalékát és november közepéig további 800 ezer font kártérítést kell fizetnie a Manchester United legendájának feleségének.