Világsztárok és milliárdosok hízelegnek a horvátok mellkirálynőjének

QAT, FIFA 2022 World Cup, Quarterfinals, Croatia vs Brazil action Doha 2022 SP sportsman personality season 2022 22 soccer Horizontal FIFA SEASON GAME PLAYER SPORT
December 9th, 2022, Education City Stadium, Doha, QAT, World Cup FIFA 2022, quarterfinals, Croatia vs Brazil, in the picture Instagram model and former Miss Croatia, Ivana Knoll is Croatian, but with German roots. (Photo by Hasan Bratic / Hasan Bratic / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság kétségtelenül leglátványosabb jelensége volt a horvátok hatalmas mellű szuperszexi szurkolónője, Ivana Knöll. A gyönyörű drukkerlány már korábban is sikeres volt, 2018-ban a legszebb nőnek választották Horvátországban, és az oroszországi világbajnokságon is dögös ruhákban mutogatta csodás alakját a lelátón. A tavaly év végén rendezett foci-vb-n a gyönyörű bombázó szintet lépett, egy hónap alatt valósággal szupersztárrá vált, azóta filmcsillagok, világhírű zenészek keresik a kegyeit. 

A 2022-es katari foci-vb rengeteg látványos mérkőzést és gyönyörű gólt hozott, mégis gyakran tévedt a tekintete a szurkolóknak a lelátóra, ahol lenge öltözékben, hatalmas melleit és formás fenekét mutogatta és boldogan pózolt a rajongókkal egy szexi drukkerlány. A horvátok meccsei időnként unalomba fulladtak, különösen a Marokkó elleni, gól nélküli döntetlennel véget érő csoportmérkőzés, azonban a dögös Ivana Knöll mindig gondoskodott róla, hogy legyen látnivaló.

A horvát válogatott legszexibb szurkolónője a vb idején világhírnévre tett szert, a közösségi médiában hihetetlen mértékben megnőtt követői száma, manapság pedig a legnagyobb sztárok körében mozog.

Ki ez a bombanő, aki annyira népszerű lett a vb idején, hogy most már az egész világ a lábai előtt hever?

Hastáncosnőként kezdte

Ivana Knöll Németországban, egészen pontosan Frankfurtban született 1992 szeptemberében, majd 7 éves korában a szüleivel Bosznia-Hercegovinába, később pedig a horvát fővárosba, Zágrábba költözött.

Már kislánykora óta imádja a futballt, édesapja rendszeresen vitte is magával mérkőzésekre, így hamar megtapasztalhatta, milyen érzés a helyszínen szurkolni kedvenc csapatának.

Az évről évre szexisebbé és dögösebbé váló Ivana hagyományos középiskola helyett magániskolába járt, majd 2013-ban hastáncosként szerzett magának hírnevet. 2016-ban egészen a döntőig jutott a Miss Horvátország szépségversenyen, 2018-ban pedig első helyen végzett, így hazájában őt választották a leggyönyörűbb nőnek.

Knöll korábban a 2014-es és a 2018-as foci-vb-n is részt vett, az oroszországi tornán már a megszokott lenge ruházatban, a horvát zászló jellegzetes színeiben jelent meg a lelátón a döntőig menetelő horvát válogatott meccsein.

Ezt követően hazájában azonnal kiérdemelte a "Horvátország legszexisebb szurkolója" címet, a helyi média bálványozta a barna hajú bombázót.

Katarban aztán szó szerint "mellbedobással győzött", a horvátok összes mérkőzésén a figyelem középpontjába került, az egész világ megismerte a nevét és ellenállhatatlan mosolyát. Modellként és influenszerként már a 2022-es vb előtt is rendkívüli népszerűségre tett szert, de az igazi áttörést a világbajnokság hozta meg számára.

- árulta el a korábbi szépségkirálynő, aki Luka Modricék első meccsén, a Marokkó elleni csoportmérkőzésen egyedi piros-fehér kockás, mélyen dekoltált ruhában okozott szenzációt az al-Bajt Stadionban.

A dögös szupermodell a horvátok következő csoportmeccsén, a Kanada elleni találkozón sokkal kihívóbb szerelésben keltett feltűnést, brutális dekoltázsa miatt könnyen bajba is kerülhetett volna, hiszen a közel-keleti államban nem díjazzák az ilyen merész öltözködést. A katari hatóságok a torna előtt azt kérték a hölgyektől, hogy visszafogottan öltözzenek fel, ám Knöllt felháborította ez a közlemény, ezért úgy döntött, mindenképpen extrém ruhákat fog viselni a vb alatt.

Sokan attól tartottak, hogy a 30 éves bombázó akár börtönbe is kerülhet - egy melleit megmutató angol szurkolólányt például kitoloncoltak az országból -, de a horvát modell egyáltalán nem félt ettől, és neki lett igaza.

"Minden nap annyi üzenetet kapok, hogy meg sem tudom számolni őket. Nagyon sok e-mailt is kapok házassági ajánlatokkal.

- mondta boldogan Knöll.

Nem úgy tűnt néha, mintha a katariakat zavarta volna Ivana Knöll szexi megjelenése:

A vb legszexisebb szurkolónője mindig más-más ruhában jelent meg a horvátok meccsein, és a mérkőzések előtt vagy után is rendre megosztott magáról tartalmakat a közösségi médiában, tudatosan építve saját brandjét. A belgák elleni csoportmeccsen és a japánok elleni nyolcaddöntőben is ő volt a leglátványosabb jelenség a lelátón, és természetesen a brazilok elleni negyeddöntőben is alaposan kitett magáért.

A brazilok elleni negyeddöntőben is ikonikus ruhájában szurkolt a horvátoknak Forrás: Brazil Photo Press via AFP/BRAZIL PHOTO PRESS/William Volcov

Modricék szenzációs továbbjutása után feltöltött az Instagramra egy videót, amivel alaposan kigúnyolta a brazilokat. Neymarék a Dél-Korea elleni nyolcaddöntőben Richarlison gólja után a szövetségi kapitánnyal, Titével együtt táncoltak az oldalvonal mellett, ami a vb egyik legjellegzetesebb jelenetsora lett. A braziloknak a kiesést követően viszont már nem volt okuk a táncra, míg a horvátoknak igen, és a szexi Ivana Knöll a jellegzetes brazil táncot utánozva viccelődött rajtuk az Instagramon.

Az argentinok elleni elődöntőt megelőzően a szexi szurkolónő "tökönrúgással döntötte el", melyik csapat jut tovább, a közösségi oldalára feltöltött videóban egy célzóverseny segítségével jósolta meg, hogy melyik válogatott jut a fináléba. Ugyan a horvát és az argentin mezes szurkoló céltábláját sem sikerült eltalálnia, ám egy ennél is pontosabb rúgással dőlt el, hogy szerinte Horvátország lesz a győztes, amit később szavakkal is megerősített.

A nemzetközi sajtóban ekkorra már elterjedt a hír, miszerint Knöll azt ígérte, ha Horvátország nyeri a tornát, teljesen levetkőzik,

de ezt a közösségi oldalán cáfolta. Végül nem derült ki, hogy megmutatta volna-e magát meztelenül, ugyanis a 2018-as vb ezüstérmesét a későbbi győztes argentinok kiejtették, így a horvátok számára maradt a bronzmérkőzés, amit 2-1-re meg is nyertek Marokkó ellen.

Knöll természetesen a bronzmeccsen is a lelátóról szurkolt az újabb történelmi sikert elérő horvát válogatottnak, de előtte még a Franciaország-Marokkó elődöntőben is feltűnt. Ezen a találkozón nem az ikonikus ruháját hordta, de rajongói legnagyobb örömére a melleit azért ekkor is kitette.

- mondta a férfiak legnagyobb örömére Knöll, aki tartotta magát az ígéretéhez, és az argentin-francia finálé idején is ott volt a lelátón, ahol ezúttal a mellei helyett a formás fenekére helyezte a hangsúlyt.

Még az Oscar-díjas világsztárok is megőrülnek érte

A katari világbajnokságból elképesztő hasznot húzott a dögös kebelcsoda, egy hónap leforgása alatt döbbenetes népszerűségre, gyakorlatilag világhírnévre tett szert. A 2022-es vb előtt 577 ezer követője volt az Instagramon, ami a torna után drámai módon megtöbbszöröződött, jelenleg 3,6 milliós követőtáborral rendelkezik a közkedvelt közösségi oldalon.

Knöll alaposan kihasználja a hatalmas népszerűséget és továbbra is rengeteg tartalommal kényezteti rajongóit.

Karácsonykor és szilveszterkor is szexi fotókkal kápráztatta el a hódolóit, és a 2023-as esztendőbe is aktívan vágott bele.

A szuperszexi nő mostanában egyre többször mutatkozik elit társaságban, világsztárok oldalán.

A szilvesztert az Oscar-díjas amerikai színész, Jamie Foxx társaságában töltötte, nemrégiben pedig a szintén Oscarral kitüntetett Leonardo DiCaprio Miamiban rendezett bulijában is megjelent.

Utóbbi partira szokásához híven testre feszülő, látványos dekoltázst villantó ruhában érkezett, formás alakján még a Grammy-díjas kanadai rapper, Drake szeme is megakadt, akivel Knöll a hírek szerint közelebbi kapcsolatba is került.

A gyönyörű modell nemcsak a bulizásban használja ki népszerűségét, üzletasszonyként is sikeres. Knöll a horvát zászló piros-fehér sakktábla-dizájnját mintázó öltözékei és "CROkini" elnevezésű fürdőruhái az interneten is megrendelhetőek, saját márkája révén már több mint egymillió dollárt keresett eddig.

- összegezte sikerekben gazdag tavalyi évét a szuperszexi kebelcsoda.

Az biztos, hogy a katari foci-vb idején az egész világ megismerte Ivana Knöll nevét, aki mindenkit lenyűgözött és meghódított. Fantasztikus karrierje a jövőben még tovább szárnyalhat, és minden bizonnyal a következő világeseményeken is láthatjuk majd őt a lelátón szurkolni jellegzetes ruhájában. Jövőre labdarúgó-Eb-t rendeznek, 2026-ban pedig ismét világbajnokságot, de valószínűleg nem kell olyan sokáig várni arra, hogy a dögös bombázót újra megcsodálhassák élőben a rajongók.