David Beckham a kerítésen átmászva menekült a szurkolók elől - kép

fbl Horizontal FOOTBALL WORLD CUP STAND CELEBRITY HEADSHOT
Former England player David Beckham attends the Qatar 2022 World Cup Group B football match between England and Iran at the Khalifa International Stadium in Doha on November 21, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
David Beckham középső fia, a 20 éves Romeo januárban került kölcsönbe az Inter Miami csapatától a Brentford B csapatához. A korábbi angol válogatott középpályás a helyszínen akarta megtekinteni fia bemutatkozó mérkőzését, azonban túl sokat nem láthatott a meccsből, mert a The Sun beszámolója szerint olyan szinten megrohanták a szurkolók, hogy át kellett másznia egy kerítésen, hogy el tudjon menekülni.

Beckham fia a kilencedik osztályban szereplő Erith & Belvedere FC elleni kupameccsen mutatkozott be új csapatában, a legendás angol játékos pedig a zuhogó esőben várta, hogy a fiát becseréljék.

Beckham a helyszínen akarta megnézni középső fiát Forrás: SPLASH

A 47 éves legendát a mérkőzés alatt folyamatosan rohamozták a szurkolók, akik egyfolytában szelfizni akartak vele. Beckham ezt egy ideig tűrte, de mivel a fia miatt érkezett a meccsre, egy idő után egyre türelmetlenebbé vált, majd

Bear Grylls-t megidézve elhagyta a lelátót, a drága kabátjával sem törődve átugrott egy kerítésen, és elmenekült a Park View Roadról.

David Beckham menekülése Forrás: SPLASH

Beckham így idő előtt távozott a találkozóról, amit 554-en tekintettek meg a helyszínen, ami nézőcsúcsot jelent a kilencedik osztályban szereplő Erith & Belvedere FC életében.

A Brentford végül 3-2-re megnyerte a meccset, és bár Romeo Beckham nem lőtt gólt, a beszámolók szerint csapata egyik legjobbja volt.