Volt felesége szerint a börtönviselt Boris Becker maga az ördög

Berlin Fashion Week 2009 - Lala Arts-Culture-Entertainment ACE female male facial_expression People Square Horizontal CELEBRITY FASHION ENTERTAINMENT COUPLE
Former tennis professional Boris Becker and Lilly Kerssenberg arrive for the fashion show of the label ?Lala? during the Berlin Fashion Week in Berlin, Germany, 29 January 2009. Berlin Fashion Week runs until 01 February 2009, presenting the autumn/winter fashion 2009. Photo: Xamax | usage worldwide (Photo by Xamax / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, a korábbi wimbledoni bajnok, nemrégiben a börtönt is megjárt német teniszezőről a korábbi felesége nem őriz szép emlékeket. Legalábbis erősen ezt sejteti legutóbbi interjúra.

„Azért az sok mindent elmond arról,

milyen apa, hogy a börtönből kiszabadulva tíz napig nem talált arra öt percet, hogy felhívja a fiát, Amadeust"

– panaszolja az egykori modell. „Ahhoz képest, hogy a válásunkkor még azért harcolt, hogy ő nevelhesse a gyereket, most egyáltalán nem törődik vele. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy április óta egyetlen cent gyerektartást sem fizet."

A 46 esztendős asszony szerint Beckert sem ő, sem közös, 13 éves gyerekük nem érdekli - írja a Sportal.

„Egyáltalán nem foglalkozik velünk, pedig annak idején nagy szerelem volt a miénk. Akkor kezdett megromlani a kapcsolatunk, amikor

Boris Becker és a volt felesége, Lilly Kerssenberg Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide/Xamax

„Ha nem lenne Amadeus, akkor ő már régóta semmilyen szerepet nem játszana az életemben, de ha a gyerekről van szó, anyatigrissé válok" – mondja Lilly, aki ezen kívül sem sok jó szót veszteget az exére.

„Mindenki tudja, Boris tud kedves és sármos is lenni.

De elképesztően bántó is, szavaival, tetteivel nagyon súlyos sebeket tud okozni, néha maga az ördög. Az az igazság, hogy az anyját meg a gyerekeit szereti, de csak annyira, amennyire ő egyáltalán képes szeretni.

Az ő világegyetemének középpontjában ugyanis ő maga van, s mindenki csak körülötte keringhet".

A hajdani világklasszis teniszező ügyvédjén keresztül tagadja, hogy el akarta volna venni a gyereket az anyjától, ahogy azt is, hogy nem szokta karácsonyi ajándékokkal meglepni a fiút. A tartásdíj nem fizetéséről viszont „személyiségjogi okokból" nem hajlandó beszélni.