Elképesztő ajánlatot kapott egy pornóoldaltól a világ egy legszexisebb focistanője

Romania v Switzerland: Group G - FIFA Women's WorldCup 2023 Qualifier romania arcul de triumf switzerland women qualifier Horizontal STADIUM WORLD CUP
Alisha Lehmann in action during the FIFA Women's World Cup 2023 Qualifier group G match between Romania and Switzerland at Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf on April 08, 2022 in Bucharest, Romania. (Photo by Alex Nicodim/NurPhoto) (Photo by Alex Nicodim / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő, 100 ezer dolláros ajánlatot kapott egy felnőtt tartalmakat előállító oldaltól a világ egyik legszexisebb női labdarúgójaként ismert Alisha Lehmann.

Az angol női Super League-ben (WSL) szereplő Aston Villa svájci focistája 2018 óta játszik a szigetországban. A 24 éves hölgy szépségére a szurkolók már jóval korábban felfigyeltek, mindig a figyelem középpontjában volt, akár a Young Boys, a West Ham, az Everton vagy éppen az Aston Villa mezét viselte.

Nem csoda, hogy ezúttal a My.Club. nevű, felnőtt tartalmakat előállító oldal is megtalálta, melynek alelnöke, Mike Ford egy 100 ezer dolláros (kb. 35,5 millió forint) ajnlatot tett neki, hogy képeivel szerepeljen az oldalon. A Mirror brit bulvárlap cikke szerint 50 ezer dollárt Lehmann kapnak, míg másik 50 ezret a sváci női futball-liga számára ajánlanának fel.

Alisha Lehmann in action during the FIFA Women's World Cup 2023 Qualifier group G match between Romania and Switzerland at Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf on April 08, 2022 in Bucharest, Romania. (Photo by Alex Nicodim/NurPhoto) (Photo by Alex Nicodim / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Forrás: NurPhoto via AFP/Alex Nicodim/NurPhoto/Alex Nicodim

Állítólag egyelőre csak edzésfotókról, fehérneműs szelfikről és a személyére vonatkozó kérdések megválaszolásáról lenne szó.

Lehmann azonban aligha fog igent mondani, tudván, hogy korábban a Times angol lapnak azt mondta, hogy nagyon unja már, hogy az emberek csak a közösségi oldalán látható civil képei alapján ítélik meg, arról pedig nem esik szó, hogy mennyi munkát végez, hogy a pályán is sikeres legyen.