Vágólapra másolva!
A híres focistáknak általában irigylésre méltó életük van: klubjukban és a válogatottban ők a legnagyobb sztárok, elképesztő összegeket keresnek és szebbnél szebb bombanőkből válogathatnak. Összeállításunkban - természetesen a teljesség igénye nélkül - bemutatjuk azokat a legszexisebb focistafeleségeket és barátnőket, akiknek világhírű labdarúgó a párjuk.

Cristiano Ronaldo hatalmas mellű barátnője - Georgina Rodriguez

A szexi focista barátnők egyik legszebbike a 29 éves spanyol bombázó, aki 2016 óta alkot egy párt az ötszörös aranylabdással, ráadásul már négy közös gyermekük van, és CR legidősebb fiának, Cristiano Juniornak is ő a mostohaanyja. A szexi Georgina sikeres influenszer, modell és üzletasszony, az Instagramon 50 millió követővel rendelkezik, a Netflixen pedig saját dokumentumfilm-sorozata van, amely azt is bemutatja, hogyan ismerkedett meg Ronaldóval, amikor a portugál sztárfocista még a Real Madrid játékosa volt.

A szexi Georgina Rodriguez 2016 óta Cristiano Ronaldo barátnője Forrás: instagram.com/georginagio/

Lionel Messi szuperszexi felesége - Antonella Roccuzzo

Minden idők egyik, ha nem a legjobb futballistája, a hétszeres aranylabdás Lionel Messi 2017-ben vette feleségül gyerekkori szerelmét, akit szülővárosában, az Argentínában található Rosarióban ismert meg ötévesen. Messinek már három gyermeke született a 35 éves szépségtől, akinek több mint 35 millió követője van az Instagramon, ahol rendszeresen oszt meg magáról szexi fotókat és meghitt képeket a családjáról.

A szexi focistafeleség, Antonella Roccuzzo a katari vb-n is a stadionban szurkolt Messiéknek Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

Robert Lewandowski formás fenekű felesége - Anna Lewandowska

A Barcelona lengyel sztárcsatárának szexi neje, Anna Lewandowska nem egy átlagos focistafeleség. A 34 éves bombázó, aki 2013-ban házasodott össze a gólerős futballistával, többszörös érmes karatés világ-, Európa- és országos bajnokságokon, továbbá sikeres üzletasszony, és nagy szerepet játszott Lewandowski robbanásszerű fejlődésében. A szőke szépség az Instagramon is aktív, a közösségi médiában szívesen mutogatja formás fenekét és hosszú combjait.

Anna Lewandowska gyakran kilátogat férje meccseire Forrás: NurPhoto via AFP/Urbanandsport/NurPhoto/Urbanandsport

Ilkay Gündogan őrjítően szexi felesége - Sara Afraoui

A Manchester City-vel idén történelmi triplázást (Premier League, FA-kupa, Bajnokok Ligája) elérő német válogatott középpályás nemrég Barcelonába igazolt, ahová természetesen a lélegzetelállítóan szexi feleségével, Sara Afraouival együtt költözik. Az algériai felmenőkkel rendelkező 28 éves olasz bombanő keresett modell és népszerű műsorvezető, mindemellett az Instagramon is előszeretettel mutogatja formás melleit és gömbölyű fenekét.

A 28 éves olasz Sara Arfaoui elképesztően gyönyörű nő Forrás: instagram.com/sarabenamira/

Mateo Kovacic meseszép feleségéért még Sergio Ramos is rajong - Izabel Kovacic

A Chelsea horvát válogatott sztárjának felesége egy igazi nehézbombázó, akit az Instagramon több mint 400 ezren követnek, köztük olyan sztárok, mint a világ- és Európa-bajnok spanyol focista, Sergio Ramos. A 30 éves szőke szépség sikeres üzletasszony, és a katari labdarúgó-vb-n a helyszínről szurkolt a férjének, a közösségi médiában pedig rendszeresen oszt meg magáról szexi fotókat a rajongói legnagyobb örömére.

A meseszép focistafeleség, a 30 éves horvát Izabel Kovacic Forrás: instagram.com/izakova/

Enzo Fernandez gigamellű barátnője - Valentina Cervantes

A Chelsea őrült összegért igazolt argentin világbajnoka a gyönyörű, szexi barátnőjével, Valentina Cervantesszel költözött Londonba az idei év elején. A hatalmas mellű 22 éves szépség 2019 óta alkot egy párt a Benfica korábbi középpályásával, akitől két évvel ezelőtt már egy kislánya is született. Az egyik legszexisebb focista barátnő közel 900 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, a népszerű közösségi oldalon gyakran mutogatja óriási melleit és gömbölyű fenekét.

Hihetetlenül gyönyörű az argentin focistafeleség, Valentina Cervantes Forrás: instagram.com/valucervantes

Nem szégyellős a kétszeres BL-győztes focista barátnője - Jessica Goicoechea

Marc Bartra jelenleg a török Trabzonspor játékosa, de a Barcelona focistájaként korábban kétszer is megnyerte a Bajnokok Ligáját. A BL-győzelmek mellett a spanyol hátvéd a forróvérű barátnőjére is büszke lehet, ugyanis a szexi Jessica Goicoechea nem egy szégyellős típus, a 26 éves szőke bombázó a meztelenkedéstől sem riad vissza. A divattervezőként tevékenykedő spanyol szépség gyakran ledobja magáról a ruháit, és közel kétmillió Instagram-követőjét sűrűn meglepi pikáns fotóival.

Jessica Goicoechea szereti merész képekkel sokkolni a rajongóit Forrás: instagram.com/goicoechea/

Korábbi szépségkirálynő a Chelsea kapusának szexi felesége - Andrea Martinez

Idén nyáron vette feleségül a Chelsea spanyol kapusa, Kepa Arrizabalaga a szívdöglesztően szexi párját, Andrea Martinezt. Az Instagramon is elképesztően népszerű bombanőt 2020-ban Spanyolország legszebb nőjének választották, régebben pedig versenyszerűen kosárlabdázott. A 30 éves hosszú combú szépség a közösségi médiában gyakran megmutatja hibátlan alakját, így a rajongók rendszeresen megcsodálhatják Martinez formás melleit és kerek fenekét.

Kepa dögös felesége, Andrea Martinez Forrás: andrea.martinezf/Instagram