Brutálisan összeverték a sztárteniszezőt, nem tudni, mi lett vele - videó

BNP Paribas Open - Day 2 GettyImageRank2 wta tour Horizontal SPORT TENNIS
INDIAN WELLS, CALIFORNIA - MARCH 05: Bernard Tomic of Australia shows his frustration during his three set defeat to Lukas Rosol of the Czech Republic in their second round qualifying match on Day 2 of the BNP Paribas Open at the Indian Wells Tennis Garden on March 04, 2019 in Indian Wells, California. Clive Brunskill/Getty Images/AFP (Photo by CLIVE BRUNSKILL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy, a közösségi médiában pénteken megjelent felvétel vírusszerűen terjed a világban. A videón ugyanis az látszik, ahogy az egykori világranglista-17. teniszezőt, Bernard Tomicot még akkor is ütötte-rúgta két férfi, amikor ő a földön fekve könyörgött kegyelemért.

Az incidens során a 30 éves, korábbi wimbledoni negyeddöntős ausztrál teniszezőt eddig ismeretlen okokból

püfölte két férfi, akik közül az egyik "állj fel, te kutya" felkiáltással próbálta talpra rángatni a kétségbeesetten védekező Tomicot.

Az ausztráliai 10-es csatorna értesülései szerint Gold Coast városában,

egy tetoválószalon előtt történt az eset, azonban azt nem tudni, hogy mikor.

A korábban a tehetsége mellett a flegma hozzáállásáról és a botrányos megnyilvánulásairól is ismertté vált Tomic ugyanis jelenleg (a közösségi oldalán tett bejelentkezések alapján) Törökországban tartózkodik.

Így amellett, hogy a támadás időpontja is kérdéses, Az ausztrál médiában azt sem tudják, hogy indult-e ezzel kapcsolatban nyomozás, és hogy milyen kövekezményekkel és esetleges sérülésekkel járt az eset –

még a queenslandi rendőrség sem tud semmit a támadás időpontjáról.

Forrás