Vágólapra másolva!
A legtöbb, a közösségi médiában aktív sportoló szenteste előtt is üzent a követőinek. Lássuk, hogy a legszexibb sportolónők milyen fotókkal, videókkal hangolódtak az ünnepekre, megörvendeztetve ezzel a rajongóikat!

A tavalyi katari labdarúgó-világbajnokságon az extravagáns ruháival híressé vált horvát modell, Ivana Knöll egy szexi piros ruhában küldött jókívánságokat a rajongóinak.

A közösségi médiában hatalmas népszerűségnek örvendő ketrecharcosnő, a tavaly online pornózásba is kezdő Paige VanZant egy, a melleit alig takaró mikulásruhában üdvözölte a követőit.

A korábban a világ legszexibb nőjének is megválasztott exgolfozó, Paige Spiranac a druszájához hasonlóan egy dögös mikulásruhában pózolt az ünnepek előtt.

Spiranac egy másik videót is feltöltött, amelyben elöl szétrántja a melltartóját – ám a férfirajongók nagy bánatára a felvétel véget ért a még különlegesebb látvány előtt.

A manapság már modellkedésből élő, egykori röplabdázó Kayla Simmons korábban panaszkodott a gigantikus kebleire, ennek ellenére karácsony előtt is egy ezeket kiemelő ruhában pózolt.

A világ egyik legsikeresebb egyetemistájának számító tornász, Olivia Dunne ezúttal visszafogottabb képpel készült, de a gerendán készült egyik leglátványosabb fotójával így is megörvendeztette a rajongóit.

Az OnlyFans-sztárból lett, Manchester City-drukker bokszolónő, Elle Brooke egy olyan videót tett közzé, amelyen az ő és barátnői szexi alakját minden irányból meg lehet csodálni.