Újabb fotó került elő a rajongókkal balhézó Neymar kislányáról

fbl Horizontal WORLD CUP FIFA
Brazil's forward Neymar gestures during a training session on the eve of the FIFA World Cup 2026 qualifier football match against Uruguay, at the Centenario stadium in Montevideo, on October 16, 2023. (Photo by Eitan ABRAMOVICH / AFP)
Vágólapra másolva!
A szaúdi al-Hilal sérüléssel bajlódó brazil világklasszisa, Neymar az Instagram-oldalán mutatott be új fotót imádott kislányáról.

Neymar életet nem a foci tölti ki

Neymar - akit a sérülése miatt a klubja kitett a keretből - jelenleg a szeretteivel töltődik és gyógyul súlyos sérülése és műtétje után.

Neymar életét manapság nem a foci tölti ki Forrás: AFP/Eitan Abramovich

A BL-győztes brazil labdarúgó jövőjéről még nem sokat lehet tudni, de látszólag most ez nem is köti le annyira a csatárt. A futballhoz jelenleg annyi köződése van, hogy napi szinten vitatkozik az őt túlsúlyosnak csúfoló drukkerekkel.

Neymar most az Instagram-oldalán

mutatott be új fotót imádott kislányáról

- vette észre a Bors.

Magyar gyereke is lehet Neymarnak

A labdarúgója és párja, a 28 éves Bruna Biancardi közös gyermeke októberben született meg, most egy újabb fotó jelent meg a kis Mavie-ről.

Egyelőre tehát csak az a biztos, hogy Neymarnak Mavie az egyik gyermeke. Egy magyar édesanya,

Gáspár Gabriella ugyanis jelenleg is azért harcol Brazíliában, hogy bebizonyítsa, 10 éves lányának a labdarúgó a vér szerinti apja.

Az üggyel kapcsolatban beszámoltunk arról, hogy számos logikai bukfenc kérdőjelezi meg Gabriella történetének hitelességét.