Vágólapra másolva!
Kedden öt óra körül kritikussá vált a vasárnap hajnalban brutálisan megvert Simon Tibor állapota, ám később javult a helyzet. Helyszíni tudósítónk jelentése szerint az orvosok bár titkolóznak, mégis sajnos úgy fest a helyzet, hogy egyre kevesebb az esély a soproni futballedző életének a megmentésére.

Kora estére annyit lehetett tudni, hogy az elkövetkezendő éjszaka sokat segíthet, de sajnos ronthat is a soproni tréner életben maradási esélyeit illetően. Tudósítónk elmondta: rengeteg barát, játékos (többek között a volt újpesti Bácsi Sándor és Véber György), valamint szurkoló a János kórházban egy emberként szorít Simi életéért, amelynek a megmentésére az orvosok szerint igen kevés esély van.

A hétfő estihez képest feltétlenül sokat romlott Simon Tibor állapota, akinél agyhalál közeli tünetek mutatkoznak (az orvosok még nem erősítették meg azokat az információkat, miszerint Simonnál beállt az agyhalál). Este nyolc órai állás szerint az is kétségessé vált, hogy a sportember megéri a szerda reggel hét órára összehívott orvosi konzíliumot.

Jellemző a barátok és az ismerősök elkeseredettségére - pontossabban arra, hogy mindent elkövetnek barátjuk megmentése érdekében - hogy egy ún. "varázslót" odaengedtek a betegágyhoz. A magát varázslónak tekintő férfi szerint Simon tudatalattijában még mindig úgy érzi, hogy ütlegelik, s ebből az állapotból kellene - szerinte - kihozni őt.

Sajnos az orvosok szerint viszont egyre kevesebb a remény, s csak ismételni lehet: a mindig is az akaraterejéről híres Simon Tibor kritikus éjszaka elé néz.

Korábban:

Fórum:

Simon életveszélyes állapotban