Vágólapra másolva!
Megint nem tudott nyerni a Vasas, így már szinte biztosra vehető, hogy kiesik az élvonalból. Tornyi Barnabás együttese ismét a hosszabbításban engedte ki a kezéből a győzelmet, Csiszár a 91. percben egyenlített, noha Hrutka kiállítása miatt a vendégek már a tizedik perctől emberhátrányban játszottak. Bognár György így döntetlennel mutatkozott be a soproni kispadon, a Matáv pedig 41 ponttal vezeti az alsóházat.

Borsodi Liga, rájátszás a 7-12. helyért:
Sopron - Vasas 2-2 (0-1)
Sopron, 3000 néző
vezette: Bede
Sopron: Farkas - Vincze, Szabados J., Prazenica - Perger (Orabinec, 64.), Pintér, Horváth R. (Csiszár, 46.), Tóth I. - Sira, Tóth M., Nagy T. (Javrujan, 46.)
Vasas: Nota - Schindler, Juhár, Hrutka, Makra - Simek (Bükszegi, 68.), Polonkai, Árki, Tóth N. - Szabados A. (Hegedűs, 80.), Váczi (Hámori, 82.)
gól: Tóth M. (46.), Csiszár (91.), illetve Váczi (14.), Polonkai (50.)
kiállítva: Hrutka (10.)
sárga lap: Tóth M. (49.), Pintér (52.), Tóth I. (85.), illetve Bükszegi (72.), Hámori (90.)

10. perc: a gólhelyzetben kapura törő Sirát, Hrutka utolsó emberként felvágta, Bede azonnal kiállította a válogatott hátvédet.

14. perc: Váczi 22 méterről, szabadrúgásból a jobb felső sarokba csavarta a labdát, 0-1.

46. perc: Perger balról ívelt be szögletet, Tóth Mihály öt méterről a kapu közepébe fejelt, 1-1.

50. perc: Tóth Norbert kapott hosszú indítást a balösszekötő helyén, Vincze először szerelte, de a labda visszapattant Tóth elé, aki középre tálalt s a jókor érkező Polonkai 12 méterről higgadtan helyezett a bal alsó sarokba, 1-2.

92.perc: Pintér ívelt keresztbe a jobb összekötő helyéről, a labda átszállt mindenki fölött, s a hosszú sarokhoz berobbanó Csiszár két lépésről bepréselte a labdát a vendégek kapujába.

Hamar emberelőnybe került a Sopron, de ahogy az lenni szokott a vendégek rúgták az első gólt. A Matáv próbálkozott, de az elképzelés nélküli támadások sorra elhaltak a szervezetten védekező Vasas játékosain. Ráadásul a szünetig még három nagy helyzetet is kihagytak a vendégek.

A fordulás után azonnal betalált a Matáv, de a gól utáni első kontrából megint vezetést szereztek az angyalföldiek. A második félidő közepéig megint az elképzelés nélküli, görcsös hajtást láthattuk a hazaiaktól. Az utolsó húsz percben, az emberhátrányban lévő vendégek elfáradtak, és siker koronázta a hazaiak erőfeszítését, hiszen az utolsó percben sikerült megmenteniük az egyik pontot.

Bognár György: "Az első félidőben rendkívül szétesett a társaság. A szünet után már azt a lelkes játékot láttam, amire a jövőben lehet alapozni.

Tornyi Barnabás: "Küzdést és tartalmas játékot vártam a csapattól, és ezt meg is kaptam. Megint egy győzelem csúszott ki a kezünkből.

Botár László

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása, mesterlövészei, további eredmények

Korábban:

Fórum:

Ki nyeri a Borsodi Ligát?