Vágólapra másolva!
Selymes Tibor, a labdarúgó Borsodi Ligában szereplő FC Sopron eddigi vezetőedzője a jövőben klubmenedzserként tevékenykedik az együttesnél, "ami egyet jelent a teljes körű szakmai munka irányításával".

A változás következtében a csapat irányítását egy új szakmai stáb végzi: a vezetőedző az olasz Roberto Landi lett, akinek munkáját egy-egy szintén olasz másodedző és erőnléti tréner segíti.

A tájékoztatás szerint Landi játékos-pályafutása befejezése után több országban tevékenykedett: "grúz, majd litván szövetségi kapitányként, valamint a Messina vezetőedzőjeként szép sikereket ért el, majd a román FC National vezetőedzőjeként a csapattal a harmadik helyen végzett. 2005-ben elfogadta a katari szövetség felkérését, ahol mostanáig a válogatott szövetségi kapitánya volt".

Marius L. Vizer, a klub többségi tulajdonosa azzal indokolta a változást, hogy "üzleti elfoglaltságai, valamint az Európai Judo Szövetség irányítása miatt egyre kevesebb ideje maradt a csapattal foglalkozni, ezért egy olyan személyre bízta ezt a feladatot, akiben mind szakmailag, mind pedig emberileg megbízik".

A Sopronnal kapcsolatos hír még, hogy Horváth András behívót kapott Bozsik Péter szövetségi kapitánytól az osztrákok elleni, augusztus 16-i barátságos mérkőzésre.

Emberhátrányban is nyert a Sopronhttp://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20060805adisogyor.html?pIdx=1