Vágólapra másolva!
A házigazda Debrecen a szünetben még hátrányban volt, fordulás után azonban húsz perc alatt négyszer is betalált, így végül magabiztosan nyert a Vasas ellen a Soproni Liga 8. fordulójában.

Eredmény, Soproni Liga, 8. forduló
DVSC-TEVA - Vasas 4-1 (0-1)
Debrecen, 3000 néző
v.: Solymosi
DVSC: Poleksic - Bernáth, Mészáros, Takács, Szatmári (Dombi, 54.) - Demjén (Sándor T., 75.), Kiss Z., Leandro, Szakály P. - Rudolf (Dudu, 46.), Oláh
Vasas: Németh G. - Balog Zs., Paripovic, Unierzyski, Somorjai (Piller. 68.) - B. Tóth (Mundi. 88.), Pavicevic, Dobric (Gyánó. 75.), Lázok - Németh N., Divic
gól: Oláh (60., 67.), Dudu (72.), Szakály P. (80.), illetve Dobric (25.)
sárga lap: Takács (37.), Poleksic (54.), illetve Paripovic (21.), Pavicevic (45+1.), Németh N. (69.), Dobric (74.), Piller (86.)

A vendégek már a második percben büntetőhöz jutottak, amelyet ugyan kihagytak, de ez nem zavarta meg őket, mert bár a folytatásban a hazaiak dolgoztak ki hatalmas helyzeteket, Dobric távoli bombájával mégis megszerezték a vezetést.

A második játékrész rengeteg gólszerzési lehetőséget hozott, s a debreceniek húsz perc alatt négyszer is mattolták Németh Gábort, eldöntve ezzel a találkozó sorsát.