Vágólapra másolva!
A holland Voetbal International című lap értesülése szerint Kisteleki István MLSZ-elnök lemondása miatt elképzelhető, hogy Erwin Koeman távozik a magyar válogatott éléről.

A lap azzal indokolja Koeman távozását, hogy Kisteleki személyében legfőbb támogatója távozik az MLSZ-ből, és az új elnök a holland helyett könnyen lehet, hogy magyar kapitányt szeretne a válogatott élén látni.

Az MLSZ új elnökét az áprilisi közgyűlésen választják meg - hivatalos jelölt még nincs, de a jólértesültek Csányi Sándort, az OTP elnök-vezérigazgatóját emlegetik nagy esélyesként -, Koemannak viszont még két évig érvényes a szerződése, amit Kisteleki hosszabbított meg a sikertelenül megvívott vb-selejtezők vége előtt.

Ger Lagendijk, Koeman ügynöke éppen az érvényben lévő szerződésre hivatkozva nyilatkozta, hogy nem aggódnak az új MLSZ-elnök kiléte miatt, és azt is elmondta, a magyar klubok is egyöntetűen kiálltak a holland szakember mellett, amikor szóba került a szerződéshosszabbítás.

Koeman 2008 tavaszán vette át a magyar válogatott irányítását, irányításával 18 mérkőzést játszott nemzeti csapatunk, a mérleg: 7 győzelem, 4 döntetlen, 7 vereség (tétmérkőzésen 5 győzelem, 1 döntetlen, 4 vereség).