Vágólapra másolva!
A PSV Eindhovenben légióskodó Dzsudzsák Balázs barátnője, a modell Zimány Linda egy budapesti ruhabemutatóján azt mondta: megszerette a labdarúgást, és nagyok sok meccset megnéz a válogatott szélsővel.

"Ha valakivel összejön az ember és nagy a szerelem, akkor nyilván beletanul egy kicsit a másiknak a foglalkozásába" - nyilatkozta a Tabutv.hu-nak Zimány Linda. "Most már azért meg tudom különböztetni a különböző mezeket, tisztában vagyok a foci szabályaival, a bajnokságokkal, meg hogy milyen csapatok vannak."

Dzsudzsák ezzel a találatával már a negyedik helyre jött fel a holland góllövőlistán:


"Nagyon sok focit nézünk együtt, de élőben is voltunk már sok meccsen. Azt nem mondom, hogy amikor otthon nézünk focit, az le tud kötni 90 percet, úgyhogy én azért mellette elmászkálok, de azért ott vagyok agyban és figyelek, hogy mi történik" - mondta a modell, hozzátéve, hogy a meccsnézést jó programnak tartja, és "egészen élvezi".

Dzsudzsák Balázs múlt vasárnap idénybeli tizenhatodik gólját szerezte a PSV-ben, és mivel a nagy rivális Twente botlott, az eindhoveni csapat visszavette a vezetést a bajnokságban. A PSV ugyanakkor múlt csütörtökön kiesett az Európa Ligából, mivel hazai pályán Dzsudzsák vezető gólját követően sem tudta ledolgozni háromgólos hátrányát a Benfica ellen. A portugál csapat végül 6-3-as összesítéssel jutott be a legjobb négy közé.