Megmutatta hibátlan alakját az olimpia előtt a szépséges orosz távolugró - Kép

athletics Horizontal
Authorised Neutral Athlete Darya Klishina competes in the final of the women's long jump athletics event at the 2017 IAAF World Championships at the London Stadium in London on August 11, 2017. (Photo by Andrej ISAKOVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
A távolugrás orosz sztárja, Darja Klisina javában készül a pénteken kezdődő olimpiára, éppen ezért egy különleges fotóval lepte meg követőit.
Vágólapra másolva!

Rajongói legnagyobb örömére a második olimpiájára készülő 30 éves sportoló a hivatalos Instagram-oldalán tett közzé egy bejegyzést, bizonyítva azzal, hogy lenyűgöző formában várja a nyári ötkarikás játékokat.

– írta az orosz sportoló a kép alá.

A 30 éves orosz sportoló volt az egyetlen orosz atléta, aki ott lehetett a 2016-os a riói játékokon. Ezt a lehetőséget azért kapta meg, mert az Egyesült Államokban élt és többször kellett Oroszországon kívül "megfelelő" doppingvizsgálatokon átesnie. Klisina öt évvel ezelőtt kilencedik lett Rióban.

Az orosz távolugró 2011-ben és 2013-ban aranyérmet nyert a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon, illetve a kazanyi Universiadén, a 2017-es londoni világbajnokságon pedig ezüstérmet nyert.

Az orosz atléták semleges színekben indulnak az olimpián.