Vágólapra másolva!

Hamisítják a pécsi Euroliga-döntő jegyeit

Az április 16-18-án esedékes pécsi nőikosárlabda-Euroliga-négyes döntő iránti nagy érdeklődésnek megvan az árnyoldala is: megkezdődött a belépők hamisítása minden idők legjelentősebb baranyai sportrendezvényére.

A MiZo-Pécsi VSK által rendezendő, s a pécsiek mellett a francia Valenciennes, a cseh Gambrinus Brno és a lengyel Lotos Gdynia együttesét parkettra szólító eseményre 3500 jegyet hoztak forgalomba a rendezők, a 4200 ülőhelyből 700 protokollcélokat szolgál. A 3500 piacra dobott belépőből még mintegy kétszáz nem fogyott el, ezeket hétfőn 14 órától árusítják a Lauber Dezső-sportcsarnokban.

Rózsa Gábor, a csapatot működtető kft. ügyvezetője ezúton hívja fel az érdeklődők figyelmét, hogy csakis a sportcsarnokban vásároljanak jegyet, mert máshol nem lesz árusítás, illetve, ha máshol találkoznak eladásra felkínált belépőkkel, azok szükségképpen hamisak - tudniillik megkezdődött a tikettek hamisítása.

Nagy számban kerültek forgalomba 5000 forintos napijegyek, holott ilyen címletű belépők nem is léteznek. A feketepiacon árulnak ezen kívül még 12 ezer forintos, ugyancsak hamisított belépőket 18 ezer forintért, s 25 ezer forintos jegyeket (ezek is hamisak) 50 ezerért.

Ch. Gáll András