Hanga Ádám is kivette a részét a Barcelona remek Euroliga-rajtjából

FC Barcelona v Baskonia - Liga Endesa Basketball Barcelona v Baskonia Liga Endesa Adam Hanga BASKETBALL Catalonia REFERENDUM Sports News General News Action Sport MATCH GAME TEAM FCB FC Barcelona Baskonia
Adam Hanga during the Liga Endesa match between FC Barcelona v Baskonia , in Barcelona, on September 29, 2017. (Photo by Urbanandsport/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Barcelona Lassa soraiban Hanga Ádámmal rendkívül magabiztos 27 pontos győzelmet aratott a görög Panathinaikosz ellen a férfi kosárlabda Euroliga első fordulójában. 

A spanyol bajnokság, az ACB Liga után az európai bajnokcsapatok (egyik) sorozatában is bemutatkozott a Barcelona Lassa színeiben Hanga Ádám.

A hivatalos Twitter-oldalon félidőben Hangával adták el a meccset:

A Panathinaikosz elleni 98-71-re megnyert találkozón magyar hátvéd valamivel több mint 26 percet töltött a parketten, és ez idő alatt szinte minden mutatóban hozzá tudott tenni csapata igen magabiztos sikeréhez: szerzett 6 pontot (három duplából), leszedett egy védő lepattanót, kiosztott egy gólpasszt, és volt egy labdaszerzése is, mindezt két személyi hiba mellett.

A katalánok valamennyi negyedet megnyerték, a legnagyobb különbséggel éppen az utolsót, amikor egy híján kétszer annyi pontot dobtak, mint a görögök. A mezőny legeredményesebb játékosa a Barca francia centere, a 24 pontig jutó Kevin Séraphine volt.

Eredmény, Euroliga 1. forduló:
Barcelona Lassa–Panathinaikosz 98-71 (24-20, 16-15, 25-19, 33-17)