Vágólapra másolva!
Dr. Csík Zoltán, a Telekom Veszprém vezérigazgatója a Sport TV Kézi Vezérlés című műsorában elmondta, milyen anyagi terheket ró a koronavírus-járvány a klubra, valamint kitért arra is, hogyan kompenzálnák bérletes szurkolóikat a kimaradó mérkőzések miatt.

A veszprémi klub vezetője szerint kommunikációs hiba történt, amikor valaki azt állította, hogy differenciálták a játékosaik bércsökkentését. Az egyetlen gondot az jelentette, hogy egyesek forintban, mások euróban kapják juttatásukat. Ezt a klub úgy oldotta meg, hogy 330 Ft-ban rögzítették az euró összegét.

Ahogyan a MOL-Pick Szegednek, úgy a Veszprémnek is meggyűlt a baja a játékosügynökökkel.

- mondta Dr. Csík Zoltán ezzel kapcsolatban.

A 26-szoros magyar bajnok mindent elkövet azért, hogy szurkolóikat kompenzálják az elmaradt mérkőzések miatt. "A helyzet nyilván méltánytalan.

Vannak olyan bérleteseink, akik a nyugdíjuk utolsó részeit kuporgatják össze és abból veszik meg a belépőjüket.

Mindenképp kompenzálni szeretnénk szurkolóinkat a következő szezonban" - a Veszprém igyekszik nem a sorsára hagyni rajongóit.

A csapat amellett, hogy lemondott fietésének egy részéről, komoly adománnyal szolgált a veszprémi Cholnoky Kórháznak is. A vezérigazgató elmondta, hogy ezt abszolút nem élték meg kényszernek, hanem a helyzetet át- és magukénak érezve egyaránt támogatták ezeket a kezdeményezéseket.

- a klub elnöke továbbá elmondta, hogy külföldi játékosait a pénteki napon hazaengedte.