Vágólapra másolva!
Nem csak Görbicz Anita képes nagyszerű dolgokra a Győri Audi ETO csapatában. A kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi, Borussia Dortmund elleni mérkőzésén Eduarda Amorim adott remek gólpasszt Beatrice Edwige-nek.

A 34 éves brazil balátlövő utolsó szezonját tölti a győri csapatban, miután a hírek szerint az idény végén befejezi pályafutását. Az ETO-ban 2009-ben megérkező és azóta a klub korszakos kézilabdázójává magát kinövő játékos neve összeforrt a győriek sikerkorszakával, ami eddig öt BL-trófeát hozott a csapatnak.

Danyi Gábor együttese a hétvégén kétszer is megmérkőzött a Borussia Dortmunddal, miután a németek közös megegyezéssel lemondtak a pályaválasztói jogukról. A koronavírus-járvány hozadékaként muszáj lenne több ilyen jó döntést hozni, hogy nagyobb eséllyel osszanak érmeket, mint az előző, be nem fejezett évadban.

Az ETO pénteken előbb 34-24-re, majd vasárnap 38-25-re tudta legyőzni a BL-újonc BVB-t. Ezzel amellett, hogy átvette a vezetést a B csoportban, továbbra is tartja szédületes veretlenségi sorozatát, ami immáron 44 mérkőzésből áll, és 2018 januárja óta tart.