Csodás körülmények között készülnek a párizsi olimpiára a magyar pólóválogatott világbajnok sztárjai

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, vízilabda, férfi csoportmérkőzés, A csoport, Magyarország - Olaszország, 2021.08.02.
Tokió, 2021. augusztus 2. Az olasz Stefano Luongo (b), valamint Angyal Dániel (k) és Manhercz Krisztián (j) a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia férfi vízilabdatornájának ötödik fordulójában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen a tokiói Tacumi Vízilabdaközpontban 2021. augusztus 2-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Manhercz Krisztián világ- és Európa-bajnok vízilabdázó szerint új klubjánál, a francia Marseille-nél jóval profibb környezetben készülhet, mint korábban Magyarországon.

"Azt gondolom, nem lehet összehasonlítani a kettőt. A Marseille egy igazi Bajnokok Ligája-csapat, az OSC pedig véleményem szerint csak a szakmai vezetésben, Varga Dániel és Cseh Sándor révén képviseli igazán ezt a szintet" - nyilatkozta a 26 éves pólós.

Manhercz és válogatottbeli csapattársa, a fukuokai világbajnokságon ugyancsak aranyérmes Angyal Dániel nyáron igazolt a francia alakulathoz,

ahol véleménye szerint minden adott ahhoz, hogy a párizsi olimpiáig hátralevő egy évben semmilyen zavaró tényező ne lépjen fel.

Angyal Dániel (k) és Manhercz Krisztián (j) is a Marseille-be igazolt idén nyáron Forrás: MTI/Illyés Tibor

A válogatottal kapcsolatban Manhercz megjegyezte, mivel a vb-n aratott sikerrel meglett az olimpiai kvóta, így "nincs pallos a csapat feje fölött", azaz nyugodtan készülhet a párizsi játékokra.

Hangsúlyozta, természetesen nagyon örültek a vb-győzelemnek, de mindenki tisztában van azzal, hogy ez is csak egy állomás volt az olimpiáig vezető úton.