Vágólapra másolva!
2007 óta mindössze két alkalommal bokszolt Erdei Zsolt, akinek kapcsolata az utóbbi időben látványosan megromlott az Universum Box Promotionnal. A német istálló azonban állítólag azon dolgozik, hogy összehozzon egy nagy csatát.

2007. november 24-e, Tito Mendoza legyőzése óta mindössze kétszer léphetett ringbe Erdei Zsolt, a Bokszvilágszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka. 2008. április 26-án DeAndrey Abront győzte le Drezdában, idén január 10-én pedig Jurij Barasjant verte ugyancsak 12 menetben.

Azóta viszont semmit sem hallani a lehetséges mérkőzésről, az Universum ugyanis képtelen ellenfelet találni Erdei számára.

A profiboksz.hu szerint a német cég továbbra sem tud semmi biztosat Madár következő meccséről, de állításuk szerint nagy dobáson dolgoznak.

"Tudjuk, hogy Zsolt nagy meccsről álmodik, és mi dolgozunk a megvalósításán" - mondta a német promóció sajtófőnöke, Christof Hawerkamp az ügyről.

Az Universum legközelebb a hétvégén Hamburgban, egy héttel később a Nürburgringen, augusztus 22-én pedig a budapesti Syma-csarnokban szervez gálát.