Vágólapra másolva!
A háromszoros olimpiai bajnok kajakos Janics Natasa a klubján keresztül adott ki közleményt arról, hogy nyolc hónapnyi házasság után elváik férjétől, Csányi Szilárdtól.

"Tájékoztatom a közvéleményt, a szurkolóimat - megelőzve egyben a magánéletemről szóló esetleges találgatásokat - hogy a közelmúltban férjemmel közösen úgy döntöttünk, hogy házasságunkat felbontjuk. Ahogy annak idején a házasságkötésünket örömmel kürtöltük világgá a sajtó segítségével, most vállalnom kell ebben is a nyilvánosságot. A döntés okairól, körülményeiről sem most, sem később nem kívánok nyilatkozni. Kérem a sportszerető közvélemény megértését abban, hogy a magánéletemet kizárólag magaménak vallom, annak nehézségeit nem tárom a nyilvánosság elé. Kezdődik az idény és ismételten teljes erővel a versenyekre kell figyelnem, hogy újabb sikereket érhessek el Magyarországnak" - áll Janics közleményében.

Janics tavaly szeptemberben ment hozzá Csányihoz, akivel már három éve jegyben járt. Kajakosberkekben azt rebesgetik, hogy Kovács Katalinnak is megromlott a viszonya férjével, az egykori kenus Hoffmann Ervinnel. Kovácsot edzőjével, Csipes Ferenccel boronálta össze a Bors című lap.