Vágólapra másolva!
Minden bokszrajongó a két brit nehézsúlyú, azaz Tyson Fury és Anthony Joshua összecsapására feni a fogát, azonban úgy néz ki, hogy sokat kell még addig aludni.

Az már korábban is nyilvánvalónak tűnt, hogy nem feltétlenül vezet egyenes út ahhoz, hogy - a tervek szerint - jövőre összecsapjon egymással a nehézsúlyú kategória két világbajnoka, a WBC címvédő Tyson Fury, valamint a WBO, WBA, IBF, IBO világelső Anthony Joshua, ezt pedig most gyakorlatilag a WBC szervezet is megerősítette, írja cikkében a Profiboksz.hu oldal.

Mint ismert, augusztus 22-én kerül sor a Dillian Whyte–Alexander Povetkin ideiglenes WBC világbajnoki címmérkőzésre, és a mexikói székhelyű szervezet állásfoglalása szerint, amennyiben a címet jelenleg birtokló Whyte győz, akkor legközelebb vele kell kötelező jelleggel megmérkőznie a tervek szerint december 19-én sorra kerülő, immár harmadik felvonásához érkező Tyson Fury–Deontay Wilder ütközet győztesének.

Azaz, ha Fury ismét győzne, akkor előbb még Whyte-ot is "le kell tudnia" és csak ezt követően jöhet a Joshua elleni csúcsmérkőzés.