Mike Tysonnal is megküzdene a ringben a YouTube-sztár bokszoló

Jake Paul Mike Tysonnal is megküzdene
Vágólapra másolva!
A legendás amerikai ökölvívő, Mike Tyson előrehaladott tárgyalásokat folytat a YouTube-sztár bokszolóval, Jake Paullal egy Las Vegas-i mérkőzésről.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Tyson Jake bátyjával, Logannel száll ringbe, de jelen állás szerint arra van nagyobb esély, hogy a fiatalabb testvérrel küzd meg 2022-ben. Egy Tyson üzlettársaként feltüntetett Vegas-i forrás szerint amennyiben minden a tervek szerint halad, akkor idén sor kerül az ütközetre.

A The Sun megírta, hogy a két ökölvívó állítólag szóban már megállapodott egymással, a szerződések és az anyagi részletek még alku tárgyát képezik. A celeb, influenszer, YouTube-sztár és magát profi bokszolónak mondó Jake Paul valódi ökölvívó ellen még nem szállt ringbe, de eddig 5-0 a mérlege (ebből négyszer kiütéssel nyert), legutóbb a korábbi UFC-bajnokot, Tyron Woodleyt intézte el kiütéssel még decemberben.

A 25 éves YouTuber számára hatalmas lépés lenne ökölvívói karrierje fellendítésében, ha a boksztörténelem egyik legnagyobb legendája, Mike Tyson ellen léphetne szorítóba.

Jake Paul Mike Tysonnal is megküzdene Forrás: The Mirror

Tyson is nyitott a mérkőzésre, az 55 éves ikon 2020 novemberében egy 60 millió dollár bevételt hozó gálamérkőzésen reaktiválta magát egy másik bokszlegenda, Ray Jones Jr. ellen, és a továbbiakban sem zárkózik el az újabb összecsapásoktól.

A két sportoló között több mint 30 év a korkülönbség,

azonban hatalmas érdeklődés övezheti az ütközetet, a szervezők 36 millió fontos bevételt várnak az eseménytől.

mondta korábban Tyson, utalva arra, hogy Jake és Logan Paul ellen is örömmel harcolna.