Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Vágólapra másolva!
A 27 éves magyar gátfutó, Szűcs Valdó rendkívül megalázó helyzetbe került, ugyanis kamuházassággal vádolják és megtagadták a vízumát.

Szűcs Valdó számára nem indult jól a 2023-as év, mert sérülése miatt úgy döntött, nem vesz részt a fedett pályás ob-n és az Európa-bajnokságon sem. A sportal.blikk.hu megírta, hogy ennél azonban még nagyobb kellemetlenség érte, mert a többnyire az Egyesült Államokban készülő atléta vízumkérelmét megtagadták, ráadásul kamuházassággal vádolják.

A magyar sportoló 2018-ban ismerkedett meg a nála 12 évvel idősebb Amber Lazzaróval, akit eljegyzett és ki is költözött hozzá Amerikába. Szűcs 2021 tavaszán feleségül vette a kétgyermekes édesanyát, akivel azóta is boldogan élnek együtt,

azonban hatalmas meglepetésre most mégis kétségbe vonták, hogy valódi a sportoló házassága.

Szűcs Valdó döbbenetes helyzetbe került Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

"Úgy volt, hogy január 4-én, a fedett pályás szezon előtt két és fél hétre visszamegyek Floridába némi finomhangolásra, de sajnos azt a hírt kaptam, hogy megtagadták a vízumomat. A feleségem, Amber idősebb nálam, az interjún pedig azt mondogatták, ez biztosan kamuházasság, nem valódi.

árulta el Szűcs Valdó, aki a tokiói ötkarikás játékokon 13. lett 110 méter gáton.

A zalaegerszegi származású olimpikon most abban bízik, hogy rendeződik a helyzete és folytathatja felkészülését amerikai egyesületénél.

Mondanom sem kell, Amberrel mindkettőnket megviselt ez a helyzet" - tette hozzá Szűcs, aki a budapesti atlétikai világbajnokságon mindenképpen indulni akar és szeretne minél jobb eredményket elérni a hazai vb-n.

Mindent egy helyen az Eb-ről