Megdöbbentő információk derültek ki Muhammad Ali és Bud Spencer magyar származású ellenfeléről

Joe Bugner és Muhammad Ali egy sajtótájékoztatón.
Vágólapra másolva!
Kedden volt a Muhammad Ali és a magyar származású Joe Bugner (születési nevén Bugner Kreul József) közötti első ökölvívó-mérkőzés 50. évfordulója. A később Angliába költöző, jelenleg Ausztráliában élő Bugnerről meglepő információt közölt a meccs apropóján megkeresett fia – írta a profiboksz.hu.

A brit The Sun újságírója szeretett volna pár szót a több Bud Spencer-filmben is megfordult régi ismerősével, ám a 83 bokszmeccsén 69 győzelmet arató Bugner telefonja ki volt kapcsolva. Az újságíró felhívta Bugner idősebb fiát, és tőle tudta meg, hogy

az egykori nehézsúlyú világbajnoki kihívó súlyos demenciával küzd, és jelenleg egy brisbane-i idősek otthonában él.

Joe Bugner és Muhammad Ali egy sajtótájékoztatón Forrás: chroniclelive.co.uk

„Attól tartok, nincs értelme megadni apa mobilszámát, mert attól félek, hogy

Megszakadt a szívem, amikor karácsony előtt meglátogattam, mert úgy tűnt, nem tudja, ki vagyok. Fizikailag remek formában van, és évekkel fiatalabbnak néz ki a koránál.

A saját kis világában él. Miközben beszélgettünk, elmondta, hogy a felesége, Marlene vásárolni ment, és hamarosan hazaér - Marlene több mint egy éve meghalt."

Joe Bugner és felesége. Mellettük jobb oldalon az esküvői tanú, Tom Jones Forrás: couriermail.com.au

Gondoltam rá, hogy visszahozom Angliába, de a gondozói ezt nem javasolták - azt mondták, hogy már megszokott egy bizonyos rutint, és nem lenne helyes, ha életének ebben a szakaszában kiszakítanák belőle" – tudatta Joe Jr.