Vágólapra másolva!
A Miami Open harmadik fordulójában a korábbi világelső Andy Murray maratoni csatában kapott ki a cseh Tomas Machactól. A skót sztár számára sok nehézséget hozott a meccs, többször is összeszólalkozott a székbíróval, majd bokasérülést is szenvedett.

Drámai meccsen kapott ki Andy Murray Miamiban

A 36 éves, háromszoros Grand Slam-győztes és kétszeres olimpiai bajnok klasszis három szettben, 5:7, 7:5, 7:6 arányban kapott ki cseh ellenfelétől. A meccsen a skót játékos többször is összeszólalkozott Carlos Bernardes székbíróval, először azt kifogásolta, hogy a lelátón a nézők túl sokat mozogtak, ezzel zavarták a koncentrációban. 

Murray később időhúzásért kapott figyelmeztetést, amit szintén zokon vett, majd a harmadik szettben a bal bokáját fájlalva a földre rogyott.

Murray fizioterapeutája az ízület rögzítését javasolta, ám a skót sztárteniszező ezt visszautasította, mondván, utál szalaggal a bokáján játszani. 

A későbbiekben aztán újra összebalhézott a bíróval a korábbi világelső, majd arra kérte a brazil játékvezetőt, hadd cserélje át a rövidnadrágját a pályán, és ne kelljen az öltözőbe mennie, mert úgyis kerékpáros nadrágot visel alatta.

Murray aztán a nehézségek ellenére, sérülten is folytatta a játékot, a harmadik játszmában végül rövidítésben kapott ki, ezzel búcsúzott a Miami Opentől.