Vágólapra másolva!
Botrányba fulladt a darts Premier League 10. állomása, miután tömegverekedés tört ki a lelátón. A versenyt végül a 17 éves csodatini, Luke Littler nyerte meg, és összesítésben is átvette a vezetést.

Hatalmas balhé a darts Premier League-ben

A verekedés még 

Gerwyn Price Michael Smith elleni győzelme során tört ki a lelátón,

 amikor az idei Premier League-ben szenvedő Price kilencnyilast dobott.

A walesi játékos szerint a Luke Littler elleni döntőt már azelőtt "elrontották", mielőtt még elkezdődött volna - írja a Mirror. "A verekedéssel elrontották a döntőt, mielőtt még egy nyílvesszőt dobtunk volna, de ez történik, ha a játékom rendben van" - írta Price.

Az interneten futótűzként terjedó videóban látható, hogy a biztonság próbálnak úrrá lenni a hatalmas tömegverekedésen, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Íme, a balhé pillanatai:

A döntőben végül Price 6-3-ra kapott ki a dartsvilág csodatinijétől, Luke Littlertől, aki a múlt héten Belfastban is diadalmaskodott a Premier League-ben.

Littler a manchesteri győzelmével a Premier League tabellájának élére került. A 17 éves játékos egy ponttal előzi meg a regnáló világbajnok Luke Humphriest. Nathan Aspinall és Michael van Gerwen jelenleg az utolsó két pótselejtezős helyet foglalja el.

"Örülök, hogy nyertem" - mondta Littler a Sky Sportsnak. "Határozottan beilleszkedtem a Premier League-be. Az első öt-hat hétben megnyertem az első meccsemet, majd elvesztettem, de 

a múlt heti belfasti győzelem nagy önbizalmat adott nekem. Még sok van hátra, szóval folyamatosan jók kell teljesítenem, pontokat kell szereznem, és biztos vagyok benne, hogy akkor bejutok a rájátszásba.