Vágólapra másolva!
Minden idők egyik legismertebb golfozója, az amerikai Tiger Woods gőzerővel készül az év legrangosabb tornájára, a jövő héten kezdődő US Masters-versenyre.

Az év négy Major-tornája közül a legrangosabb, az US Masters jövő hét csütörtökön veszi kezdetét a Georgia állambeli Augustában. Az ötszörös Masters-bajnok Tiger Woods is indul a tornán, aki legutóbb februárban versenyzett, de betegség miatt fel kellett adnia a Genesis Invitational tornát. 

The Genesis Invitational - Round Two, Tiger Woods
Tiger Woods nagyon készül a Mastersre
Fotó: Getty Images via AFP

Tiger Woods nehéz döntése: nincs szex a Masters végéig

A 48 éves golflegenda 2021 februárjában szenvedett súlyos autóbalesetet, ami után több helyen eltört a lába. Hosszú kihagyás és rengeteg műtét után októberben visszatért, Orlandóban elindult egy versenyen. Woods egyik ismerőse a New York Postnak elárulta, hogy a korábban a világ legsikeresebb sportolójának tartott golfozó nagyon elszántan készül és igyekszik formába lendülni a közelgő rangos versenyre. Állítólag ennek érdekében olyannyira mindent megtesz, hogy még a szexről is lemondott.

A versenyre összepontosít. Nagyon keményen edz az edzőteremben, nagyon odafigyel az étkezésére és még a szexet is szünetelteti. Nincs szex, amíg a verseny véget nem ér. Nem akarja, hogy bármi is elvonja a figyelmét”

 – mondta a meg nem nevezett barát.

A lap úgy tudja, Woods jelenleg egyedülálló, miután tavaly szakított ex-barátnőjével, Erica Hermannal, aki kezdetben 29 millió dollárra (tízmilliárd forint) próbálta beperelni a golfikont, mielőtt aztán ejtette az ügyet. Korábban Woods az olimpiai bajnok világklasszis síelővel, Lindsey Vonn-nal járt két évig, miután a svéd modell feleségétől, Elin Nordegrentől 2010-ben elvált Woods szexbotrányai miatt.

Nem ritka egyébként a sportolók között, hogy önmegtartóztatásba kezdenek egy-egy nagy meccs előtt, láthattunk ilyesmit korábban már labdarúgóknál, Forma-1-es pilótáknál, sőt még bokszolóknál is, hiszen a legendás Mike Tyson a csúcsidőszakában öt éven keresztül tartózkodott a nemi élettől.

Kapcsolódó cikkek