Vágólapra másolva!
Ő csak egy gót lány, aki éppenséggel halottakat szállító gépjárművével hódít az interneten.

A világ egyik legismertebb előfizetéses szolgáltatása az OnlyFans. A Netflix, a YouTube Prémium, a Game Pass és a többi versenytárs érdeklődve figyeli, hogy mekkora összegeket költenek el ezen a platformon. Az OF-ről mindenki tudja, hogy a legnagyobb bevételeket a tartalomgyártóknak az erotikus, 18+-os kategóriába sorolható képek és videók jelentik. Elég csak Amouranth-ra gondolni, aki eredetileg Twitchen videójátékok közvetítésével szerzett magának egyre nagyobb és nagyobb hírnevet, azonban rájött arra, hogy inkább a testét helyezi előtérbe. 

Először csak a bikinijével lovagolta meg a gumibanánokat a felfújható medencéjével, de egyre merészebb és merészebb dolgokat vállalt be a támogatásokért cserébe. 

Miután nem lehetett tovább feszegetni a Twitch kereteit, átnyargalt OnlyFansre, ahol három év leforgása alatt nagyjából 56 millió dollárt kalapozott össze. Ennél jóval kisebb tömegeket mozgat meg Hailey Rose, aki ‘that_girl_with_the_hearse’ néven vált ismertté az interneten. A gót lány és a halottaskocsija akkora népszerűségre tett szert az Instagramon, hogy Rose eldöntötte, Lincolnja megérdemli az igazi reflektorfényt.

e-sport
Hailey Rose
Fotó: esport1.hu

Ennek következménye nem lett más, mint egy dedikált OnlyFans-oldal, ahol feliratkozhat bárki 6,66 dollárért az exkluzív képekre, amelyet csak ott oszt meg a lány az autójáról. Bizony, mielőtt bárki arra gondolna, hogy Rose-ról lehet fellelni pikánsabb beállításokat, nekik bizony csalódást okozhat, hogy csak a négykerekű szerepel minden egyes fotón.

Az ilyen emberek gyorsan begurulnak, kommentelnek csalódottságukról, valamint nekem is haragos üzeneteket küldenek, hogy átvertem őket. Szerintük ez egy erkölcstelen cselekedet és szégyelljem magam” 

– magyarázza Rose.

Viccnek szánta, de már a legfelsőbb 4,3%-ban van a platformon ezzel az ötletével az influenszer, aki teljes állásban foglalkozik a brandjének értékesítésével. A megnyerő stílusa és ötletes tervei miatt pörög a biznisz, amely keretében pólókat, pulcsikat, kitűzőket, matricákat és felvarrókat vásárolhatnak a rajongók.

Amikor először elkezdte Instagramon reklámozni az OnlyFanst, azonnan lesújtott a kalapács. A népszerű oldal nem tudott különbséget tenni abban, hogy valójában nem erotikus képek megvásárlására buzdítja a követőket a lány, hanem egyszerűen csak az 1999-es Lincoln Town Carjának szeretne még nagyobb figyelmet generálni. Végül a bannolás után visszatért, lecserélte az OnlyFanst OnlyFuneralsre, így már szabadon folytathatja marketinghadjáratát. Nagyon ötletes és egyedi az, ahogy kezeli a modern trendeket Rose. Kifejezetten rövid idő alatt nőtte ki magát ekkorára a Lincoln-üzlet, ami néhány videóval indult még két évvel ezelőtt.

Ezek után már csak az a kérdés, hogy milyen olyan polgárpukkasztó dolog hiányzik még OnlyFansről? Mi lehet a következő, amiről képeket és videókat lehet majd vásárolni néhány dolláros feliratkozásért cserébe? Egy hólapát kalandjai, egy fél pár zokni megpróbáltatásai, egy cédrusfa mindennapjai? Erre csak az idő adhat választ.

Kapcsolódó cikkek