Messi miatt veszett össze az argentin válogatott focista a családjával

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, negyeddöntő, Hollandia - Argentína, Loszaíl Stadion, Loszaíl, 2022.12.09.
Argentina's defender #26 Nahuel Molina celebrates with Argentina's forward #10 Lionel Messi and teammates after scoring his team's first goal during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between Netherlands and Argentina at Lusail Stadium, north of Doha, on December 9, 2022. (Photo by MANAN VATSYAYANA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Franciaország elleni világbajnoki döntőre készülő argentin válogatott középpályása, Alexis Mac Allister és az egykor szintén profi labdarúgó édesapja között alakult ki veszekedés.
Vágólapra másolva!

Argentínában a mai napig komoly vita folyik arról, hogy Lionel Messi vagy Diego Maradona a nagyobb focilegenda az országban, ebben a párharcban pedig a PSG játékosa egy vasárnapi győzelemmel újabb érvet tenne le maga mellett.

A Brighton 23 éves játékosa, az argentin válogatottban Katarban alapemberré vált Alexis Mac Allister ebben a párosításban mostani csapattársa, Messi mellett szavaz. Édesapja, a korábban a Boca Juniorsban és az argentin válogatottban is Maradonával együtt játszó Carlos azonban az "isteni Diegót" tartja jobbnak.

– mondta Alexis Mac Allister. – Édesapám mindig ott van velem és állandóan mond valamit nekem, olykor kritikákat. De szoros a kötelékünk, jó érzés, hogy mindig mellettem áll."

A Lengyelország elleni összecsapáson gólt is szerző középpályás azt is elmondta, hogy a szövetségi kapitány Lionel Scaloni érkezése óta a nemzeti felépítésben óriási változások következtek be.
„A múltban nagyon sokféle játékost láthattunk, olyan fontos focistákat, mint [Gonzalo] Higuain, Kun Aguero és [Javier] Mascherano, akik már nem játszanak a válogatottban.

Forrás

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!