Vágólapra másolva!
Könnyen elképzelhető, hogy az angol Tottenham Hotspur német játékosa, Christian Ziege befejezi pályafutását.

A középpályás még tavaly decemberben, a Charlton Athletic elleni bajnokin sérült meg, amikor is egy rúgás után bedagadt a bal combja. A mérkőzés után Ziegét kórházba szállították, ahol az orvosok megoperálták, és egy 25 cm-es vágást ejtettek a lábán.

Az ezt követő hat hónapban a középpályás főként pszichológushoz és gyógytornára járt, amely után az elmúlt szezon utolsó fordulójában térhetett vissza az együttesbe. Az új bajnokság megkezdése előtt Ziege becsületesen végigcsinálta a felkészülést, de a Wycombe Wanderers elleni felkészülési meccsen cserét kért, mivel fájdalmat érzett a combjában.

"Sajnos nagyon csökönyös a sérülésem. Az elmúlt hat hónapban csak azzal foglalkoztam, hogy visszatérhessek a pályára, mégis minden hiábavaló volt. Már két hete mankóval tudok csak járni, és gyakorlatilag semmit sem tudok csinálni a lábammal. Az orvosom azt mondta, valóságos csoda lenne, ha újra tudnék játszani. Jelenleg a feleségem az egyetlen támaszom" - mondta az egykori német válogatott futballista.