Vágólapra másolva!
Aki ismeri Bódog tamást, az tudja jól, az egykori pécsi védő, az FSV Mainz labdarúgója "rohan haza" a válogatotthoz, hiszen saját bevallása szerint is imád a nemzeti tizenegy közelében lenni. Éppen ezért volt szomorú a bekk, amikor hétfőn, a Nürnberg elleni rangadó 75. percében megsérült, s így kénytelen volt kihagyni a Szlovénia elleni fellépést.

"Hihetetlen balszerencsés mozdulat volt, amikor a Nürnberg ellen a 75.percben felugrottam fejelni, majd a leérkezésemkor megbicsaklott a térdem, s azonnal az jutott eszembe, csak nehogy emiatt kelljen kihagynom a válogatott szlovéniai fellépését" - jelentette ki Bódog.

"Sajnos, mint kiderült, mégis ki kellett hagynom, pedig rögtön a meccs után felhívtam Gellei Imrét és a kapitány nagyon rendes volt, azt mondta, hátha nem vizesedik be a térdem. Bevizesedett, ezek után a szakvezető is jobbnak látta, ha teljesen kipihenem a sérülést, ami egy hetet is igénybe vehet. Rendkívül szomorú voltam, ugyanis hetek óta vártam a hazatérést, az újabb találkozást a társakkal, mivel feleslegese lenne tagadnom, én imádok a válogatott közelében lenni."

"Bíztam abban is, hogy Szlovéniában is bebizonyíthatom, számíthatnak rám az őszi selejtezőkön is, ráadásul Gellei Imre jelezte, egy félidőnyi lehetőséget mindenképpen biztosítani szeretne számomra. Most már persze inkább előre tekintek, és nagyon szeretnék a hét végi osnabrücki bajnokin pályára lépni, mivel utána kupameccsünk következik, majd jönnek a selejtezők. Egyébként azért sem szeretnék kimaradni a válogatottból, mert remek társaság jött össze, no meg jó érzés a siker kapujában az újabb meccsekre készülni. Nem tagadom, noha már elmúltam harminc, türelmetlen vagyok, minél előbb játszani akarok, a Mainzban és a válogatottban egyaránt."

Bánki József