Következő mérkőzések
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A Bayer Leverkusen bolgár támadója, Dimitar Berbatov 2007-ig meghosszabbította szerződését a gyógyszergyáriaknál. Az Olympique Lyon portása, Grégory Coupet is új kontraktust írt alá, amelynek értelmében 2007-ig marad a klubnál, majd azt követően három évig a lyoniak kapusedzője lesz.

A CSZKA Moszkva megszerezte a 23 éves középpályást, Jevgenyij Aldonyint a Rotor Volgográdtól. A Tottenham Hotspur a West Ham United középpályásával, Michael Carrickkel szeretne erősíteni.

A brazil Rivaldót ezúttal a portugál Benficával hozták kapcsolatba. A Paris Saint-Germain az Auxerre támadója, Olivier Kapo iránt érdeklődik. Az Atlético Madrid válogatot csatára, Fernando Torres 2008-ig hosszabbította meg szerződését a fővárosiaknál.

A Chelsea továbbra sem tett le arról, hogy megszerezze a Valencia argentin középhátvédjét, Roberto Ayalát. A Parma ausztrál középpályását, Mark Brescianót az Aston Villa és a Middlesbrough is figyeli.

A Valencia felvette a kapcsolatot az Ajaxszal a brazil szélső, Maxwell leigazolása érdekében. A Lazio állítólag szeretné elcsábítani Kily Gonzálezt az Intertől. A francia Pierre Ducrocq, aki korábban megfordult a Derby Countynál és a PSG-nél, és az olasz Anconánál szerepel próbajátékon.

Az FC Porto kölcsönadta középpályását, Brunót a Moreirensének. A brazil újságok szerint a Bayern München közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Santos középpályását, Renatót. Az 1860 München védője, Torben Hoffmann meghosszabbította szerződését az Oroszlánoknál.

Mindent egy helyen az Eb-ről