Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott négy meccsen begyűjtött hat pontjával negyedik helyezett a 8. selejtezőcsoportban, így kétség sem férhet hozzá, hogy a március 30-ai, Bulgária elleni vb-selejtezőn kötelező a győzelem. A Wales elleni keretbe újra meghívót kapott Korsós György és a PSV Eindhovenből Újpestre szerződött Fehér Csaba szerint is begyűjthető a három pont Hriszto Sztojcskov együttese ellen.

Bár az újpesti Szusza Ferenc-stadionban rendezendő világbajnoki selejtezőig még bő egy hónapja van Lothar Matthäusnak csapata felkészítésére, a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján már most kiemelten foglalkozik a sorsdöntő találkozóval.

Az mlsz.hu híradása szerint csütörtökön délután egyeztetett a magyar válogatott és az RTL Klub vezetése, aminek eredményeképp a mérkőzés korábban fog kezdődni, és a televíziós csatorna főműsoridőben, 20.45-kor tűzi műsorra a Magyarország-Bulgária válogatott mérkőzést.

Lothar Matthäus leszögezte, szeretné, ha a magyar labdarúgás többet szerepelhetne a televízióban. "Az én célom a magyar labdarúgás fölemelése, és amennyiben ebben az ügyben a személyemmel segíteni tudok, akkor elmondom a véleményemet a tévében is, szívesen áldozok erre időt és energiát" - mondta a kapitány, aki a jövőben várhatóan gyakrabban feltűnik majd az RTL Klubon.