Vágólapra másolva!
Dr. Füzi Ákos után újabb magyar labdarúgó érkezhet az Admira Wacker csapatához. Az osztrák együttes Der Standardban megjelenő átigazolási listáján a diósgyőri csatár már az érkezők között van feltüntetve, miközben egy másik portál szerint az orvosi vizsgálatra csak szerdán és csütörtökön kerül sor.

A sportlive.at oldal információja szerint orvosi vizsgálaton vesz részt az Admira Wacker labdarúgócsapatánál Egressy Gábor, a Diósgyőr 31 esztendős csatára. Amennyiben a vizsgálatok jó eredménnyel zárulnak, úgy várhatóan a 20-szoros válogatott csatár szerződést kap a Dominik Thalhammer edzette osztrák együttesnél.

Az Újpesten, az MTK-ban, a Honvédban és Zalaegerszegen is megforduló csatár 270 bajnokin 90 gólt szerzett eddig. Egressy a Der Standard összeállításában már biztos érkezőként van feltüntetve, csakúgy, mint dr. Füzi Ákos (MTK), Hodadad Azizi (iráni, Pas Club Teheran), Gerd Wimmer (RW Oberhausen), Michael Horvath (FC Superfund), Thomas Flögel (SV Superfund), Jürgen Panis (SC Untersiebenbrunn), Roman Wallner (Hannover), Thomas Mandl (FC Basel), Marcin Adamski (Anger) és Miroslav Hyll (szlovák, FC Oghab)

Az összeállításból kitűnik, hogy a többi magyar közül Mátyus Jánosra éppen az Admira, Fülöp Zoltánra pedig a Mattersburg nem tart igényt.