Vágólapra másolva!
Ronaldo, a vasárnap 20 órától a Puskás Ferenc Válogatott ellen Budapesten pályára lépő Real Madrid brazil csatára legalább 35 gólt akar szerezni a 2005-2006-os labdarúgószezonban.

"Nem lesz könnyű a feladatom, de nagyszerű motivációt jelent a kitűzött cél. Fogadtam is erre, s szeretnék nyerni, hiszen a legutóbbi két szezonban veszítettem" - mondta a 28 éves világbajnok támadó.

Ronaldo 2002 óta szerepel a királyi gárdában, s sorrendben 30, 31 és 24 alkalommal talált a hálóba. Pályafutása legeredményesebb időszakát az FC Barcelonában töltötte, 1996-1997-ben 45 találatot ünnepelhetett. A csatár a Real Madridtól is sokat vár, úgy véli, hogy a nyáron érkezett Robinho, Julio Baptista, Pablo Garcia és Carlos Diogo nagy erősítést jelent.

"A klub végre megértette, hogy szélesíteni kell a keretet. Rengeteg meccsünk lesz, ezért szükségünk van arra, hogy időnként pihenjenek a legjobbak is. Ehhez viszont megfelelő helyettesekre van szükség, különben elmaradnak az eredmények" - szögezte le Ronaldo. A klasszis hozzátette: meg akarja nyerni csapatával a Bajnokok Ligáját és a Primera Divisiónt, vagyis a spanyol pontvadászatot.

"Nem vonulok vissza, amíg meg nem nyerem a Bajnokok Ligáját!" - árulta el Ronaldo.