Vágólapra másolva!
 

A Sevilla FC a Real Madridnak eladott Sergio Ramos pótlására megvette a Standard Liege szerb védőjét, Ivica Dragutinovicot. A Lazio visszautasította az Inernazionale 2,2 millió eurós ajánlatát Luciano Zauriért. Az RCD Espanyol kameruni kapusával, Carlos Kamenivel tárgyal a szerződéshosszabbításról.

Az Olympique Marseille megvált középpályásától, Laurent Battlestől, aki a Toulouse FC-be igazolt. A lengyel nemzeti tizenegy gólvágója, Tomasz Frankowski a spanyol másodosztályban szereplő Elche CF-ben folytatja pályafutását. A BL csoportkörére készülő Artmedia Bratislava leigazolta a tehetséges 22 esztendős védőt, Roman Konecnyt, valamint két cseh légióst is szerződtetett Ales Urbanek és Lukas Hartig személyében. A Celtic FC januárban minden követ megmozgat majd a Slavia Szófia válogatott játékosa, Blagoj Georgiev megszerzése érdekében. Király Gábor együttesének, a Crystal Palace-nak januárban első dolga lesz szerződtetni a Birmingham City rutinos ausztrál játékosát, Stan Lazaridist.

Most pedig álljon itt néhány azok közül az átigazolási ügyek közül, amiket nem sikerült nyélbe ütni. A Sparta Praha hiába próbálkozott a szlovák válogatott Szilárd Németh megszerzésével. A Manchester City a Norwich Citynél talált süket fülekre Dean Ashton esetleges szerződtetésének ügyében. A Kanáriknak sem sikerült kölcsönvenni Francis Jefferst, aki a Rangers FC-t választotta. A Tottenham a Deportivo elnökségének ajtaján kopogtatott hiába Diego Tristán leigazolásával kapcsolatban. Michael Ball már szerződésének aláírására készülődött a Birmingham Cityvel, amikor a PSV Eindhoven elhappolta őt az angolok orra elől.