Vágólapra másolva!
A VfB Stuttgart megszerezte a brazil Palmeiras 23 esztendős középpályását, Elsont. A Fulham FC fiatal védője, Adam Green kölcsönbe a harmadosztályú Sheffield Wednesdayhez került. A Manchester City francia csatára, Nicolas Anelka valószínűleg a Fenerbahcéba szerződik.

A Middlesbrough skót középpályása, Mark Wilson a szezon végéig a Livingstonban folytatja pályafutását, vagyis Horváth Ferencék csapattársa lesz. A Lazio megszerezte a Sampdoria középpályását, Maurizio Domizzit, aki az ősszel kölcsönben a Bresciában futballozott.

Az AS Roma csatárát, Marco Delvecchiót az AC Parma és a Brescia csábítja. Az Everton az Athletic Bilbao szélsőjét, Joseba Etxeberríát csábította, de a focista a maradás mellett döntött. Az Arsenal egykori kapusa, Rami Shaaban a Tottenham Hotspurnél szerepel próbajátékon.

Az Atlético Madrdinál nemrégiben szerződést bontó Veljko Paunovicot a Hannover '96 szemelte ki. A Bayer Leverkusen felbontotta csatára, Jermaine Jones kontraktusát. A Manchester United cáfolta, hogy felvette volna a kapcsolatot a Sochaux fiatal balhátvédjével, Jérémy Matthieu-vel.

Az Everton kapusa, Nigel Martyn egy évvel meghosszabbította szerződését. A Bolton Wanderers kiszemeltje az AS Roma francia védője, Vincent Candela. A Tottenham Hotspur megszerezte a holland Excelsior Rotterdam játékosát, Mounir el-Hamdaouit.

A Paris Saint-Germain nigériai csatára, Bartholomew Ogbeche az FC Metzhez igazolt. A Fulham FC holland kapusa, Edwin van der Sar 2006-ig meghosszabbította kontraktusát. A Porthsmouth FC középpályása, Amdy Faye a Newcastle Unitedbe igazolt.