Vágólapra másolva!
Gera Zoltán, a West Bromwich Albion magyar középpályása kihagyja a West Ham elleni Premier League-mérkőzést, így zsinórban csapata ötödik találkozójáról hiányzik majd. Mindezt csütörtökön jelentette be Bryan Robson, az angol együttes vezetőedzője.

Gerzson természetesen csalódottan beszélt a rossz hírről: "Kicsit el vagyok keseredve, mert nagyon szerettem volna a hét végén játszani, de továbbra is fáj a hasfalam és a lovaglóizmom, így egyelőre bármennyire szeretnék is, nem vehetek részt a labdás edzéseken. Mindez azért különösen fájó, mert így valószínűleg a görögök elleni válogatott meccsről is hiányozni fogok. A múlt héten már a többiekkel edzhettem, de sajnos a hét közepén újra egyre komolyabb fájdalmat éreztem, így ismét csak a konditermi munka engedélyezett számomra."

"Nem tudom, hogy mi okozza a problémákat, mindenesetre kedden egy londoni specialista vizsgál majd meg annak reményében, hogy közelebb kerüljek a gyógyuláshoz. Sokat remélek a londoni vizsgálattól, mert ismereteim szerint több hasonló problémákkal küszködő élvonalbeli angol játékosnak is sikerült megoldást találni a sérülésére Londonban. Addig mindenesetre Bryan Robson biztatása is sokat jelent, aki látta rajtam, hogy el vagyok keseredve, és azt mondta, hogy emeljem fel a fejemet, ne csüggedjek. Szerinte ennél sokkal komolyabb sérülések és problémák esetén sem szabad, hogy az ember elkeseredjen."

"Azt mesélte, hogy neki két év alatt háromszor tört el a lába pályafutása során, de mindig pozitívan állt hozzá a sérülésekhez, és ezért gyorsan is gyógyult. Jólestek a szavai, és én is igyekszem megemészteni a mostani kényszerszünetet, és nagyon bízom abban, hogy a következő fordulóban már a pályán segíthetem a West Bromot, és aztán a válogatottba is visszatérhetek. Nagyon örülök annak, hogy a srácok visszavárnak, minden nap kérdezgetik, hogy mikor edzhetek és játszhatok már újra."