Következő mérkőzések
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Néhány éve a Bolton Wanderers drukkereinek egészen az utolsó fordulóig izgulniuk kellett a bennmaradás miatt a Premier League-ben, de a végső játéknapon eldőlt, hogy a klub a következő szezonban is a legjobbak között szerepelhet.

Mint utólag kiderült, az egyesület némileg az égieknek is köszönhette a dolgot, hiszen az egyik helyi templomban a sorsdöntő, Middlesbrough FC elleni találkozó előtt különös istentiszteletet tartottak. A prédikáció témája a következő volt: "Mit mondana Jézus Sam Allardyce-nak?", és a szertartás során a helyi közösség egyik tagja a Bolton trénerének öltözve folytatott párbeszédet Roger Oldfield tiszteletessel.

A szakvezető persze személyesen is tett arról, hogy csapata ne essen ki a Premier League-ből, hiszen az utolsó forduló előtt ígéretet tett a fő rivális West Ham Uniteddel találkozó Birmingham City mesterének, Steve Bruce-nak, hogy amennyiben csapata olyan eredményt ér el a Kalapácsosok ellen, ami a Bolton bennmaradását eredményezi, akkor befizeti őt egy közös spanyolországi nyaralásra.

Nos, a Birmingham City 2-2-es döntetlent játszott a West Hammel, és bár ennek az eredménynek nem sok jelentősége volt, mivel a Bolton is nyert, de Bruce nem feledkezett meg az ígéretről: "Sam azt mondta, hogy a nyaralásunkon mindent ő fizet, így azt hiszem, jó sok sört meg fogok majd inni" - jelentette ki.

Mindent egy helyen az Eb-ről