Vágólapra másolva!
Továbbra is veretlen, és újabb győzelmét követően már negyedik a tabellán Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion. A Championship szombati mérkőzésén Geráék hazai pályán 2-1-re győzték le a Colchester csapatát. A magyar játékos 62 percet töltött a pályán, és az első félidőben sokat tett azért, hogy csapata eldöntse a mérkőzést. Gera szerint neki is és a csapatnak is az első félidőben ment jobban, míg a szünet után a korábbi mérkőzésekhez hasonlóan visszaesett a teljesítményük.

"Ugyanolyan meccs volt, mint az első fordulóban a Hull City ellni. Az első félidőben jól játszottunk, a második félidőre viszont eléggé visszaestünk. A különbség most annyi volt, hogy ezúttal a jó játék gólokkal is párosult és Ellington, illetve Wallwork góljaival elhúztuk 2-0-ra, ami el is döntötte a meccset.

Ezúttal szerencsére nem kellett csatárt játszanom, és a szokott helyemen a középpálya jobb oldalán tevékenykedtem. Nagyobb helyzetem most nem volt, de élveztem a játékot. A cserém oka vélhetően az volt, hogy Bryan Robson a biztos vezetés tudatában úgy gondolta pihentet a szerdai válogatott meccs és az elmúlt időszak sok utazását követően.

Nem is bántam a dolgot, mert hosszú a bajnokság, nagyon sűrű a program, hiszen most jön egy kupameccs, aztán újabb bajnoki és a két Eb-selejtező. A bajnoki szereplésünknek örülök, pont most néztem, hogy rajtunk kívül már csak három veretlen csapat van, és a negyedikek vagyunk a tabellán.

A veretlenek közül egyébként már túl vagyunk a Cardiff és a Southampton elleni meccseken, ami azt jelenti, hogy a jó bajnoki kezdésünket erős ellenfelek ellen értük el. Remélem így folytatjuk, és abban is bízom, hogy a válogatottban és a WBA-ban is még sokáig elkerülnek a vereségek. Jó lenne, ha szeptember közepén is még elmondhatnám, hogy nem léptem pályára ebben az idényben olyan csapatban, amelyik kikapott. Abban is bízom, hogy azért az augusztus 31-i határidő előtt azért sikerül még csatárt igazolnunk, mert az látszik, hogy támadókra még szükség lenne.

Ami a csatár kérdést illeti továbbra sincs megoldás Bryan Robson problémájára, mivel a menedzser hiába szorgalmazza a Fulham 32 éves támadójának Tomasz Radzinskinek a szerződtetését, egyelőre nem köttetett üzlet. Az utóbbi napokban felmerült a Blackburn csatárának Shefki Kuqinak a leigazolása is, de még az ő ügyében sem léptek előre a WBA vezetői."