Vágólapra másolva!
A bajnoki címvédő Debrecen elszenvedte első vereségét, miután a labdarúgó Borsodi Liga, 7. fordulójában egy góllal kikapott a Tatabánya vendégeként. A Győr hazai pályán 2-1-re verte az újonc Paksot. Feczesin Róbert mesterhármasával simán nyert a Sopron a sereghajtó REAC otthonában.

Borsodi Liga, 7. forduló:
FC Tatabánya - DVSC-TEVA 2-1 (1-0)
Tatabánya, 3000 néző,
v.: Gergely
Tatabánya: Poleksic - Kerényi, Vámosi, Filó, Megyesi - Ngalle (Rajnay 76.), Necas (Mile 92.), Jezdimirovic, Hajdú - Kouemaha, Ndjodo (Dupai 78.)
DVSC: Csernyánszki - Bernáth (Böőr 70.), Komlósi, Vukmir, Leandro - Kiss Z., Dzsudzsák (Dombi 86.), Sándor T., Halmosi - Sidibe (Rezes 84.), Brnovic
gól: Ndjodo (24.), Megyesi (68.), illetve Sándor T. (70.)
sárga lap: Jezdimirovic (39.), Kouemaha (94.), illetve Komlósi (67.)

24. perc: Kerényi indította a jobb oldalon Ndjodót, aki két védőt is kicselezett, majd 14 m-ről, laposan a jobb sarokba lőtt (1-0).

68. perc: Kouemahát buktatták mintegy 20 m-re a debreceni kaputól. A megítélt szabadrúgást Megyesi a jobb felső sarokba csavarta (2-0).

70. perc: Halmosi futott el a bal oldalon, pontos beadását Sándor T. 15 m-ről a védők lába között a jobb alsó sarokba lőtte (2-1).

A vendégek meglepően óvatosan kezdtek, a hazaiak pedig éltek a felkínált lehetőséggel, bátran támadtak és előnnyel zárták az első félidőt.

A második 45 percben a vendégek is aktívabbak voltak, változatos küzdelem zajlott a pályán, melyet a Tatabánya nyert, megszakítva a bajnoki címvédő veretlenségi sorozatát.